IKEA otevírá 15. července v Praze své první plánovací studio

Ve čtvrtek 15. července v 9 hodin ráno IKEA otevřela pro zákazníky své první plánovací studio ve střední Evropě. Nachází se v pražském nákupním centru Westfield Chodov v 1. patře přímo pod food courtem Grand Kitchen. Odborníci z IKEA zde zákazníkům pomůžou nejen s plánováním kuchyní, úložných prostor nebo koupelen, ale i s řešením kompletních interiérů.

Zákazníci si na ploše zhruba 700 m2 budou moci také prohlédnout nabízené materiály, dekory, vybavení i vybrané výrobky. Součástí je také i osm vzorových pokojů, které znají návštěvníci z obchodních domů IKEA.

„Zákazníci se zde budou moci potkat s našimi odborníky na interiérové vybavení, konzultovat s nimi své potřeby a naplánovat konkrétní řešení. Služeb studia budou moci využívat také podnikatelé, kteří zařizují komerční prostory, ať už například prodejnu, kavárnu, kancelář nebo celou budovu. Výrobky, které si zákazníci ve studiu vyberou, si zde budou moci rovnou objednat, včetně dalších služeb, jako je doprava nebo montáž,“ říká Eva Božíková, manažerka Plánovacího studia IKEA Chodov.

Plánovací studio bude otevřeno denně od 9 do 21 hodin. Zákazníci si mohou sjednat schůzku na webu IKEA.cz/planovani.

„První Plánovací studio IKEA v regionu Česká republika, Maďarsko a Slovensko je pro nás dalším krokem k tomu, abychom byli zákazníkům blíže. Máme velkou radost, že ho otevíráme v jednom z největších nákupních center v Česku, kam denně míří tisíce lidí. Při přípravě projektu jsme využili zkušenosti z IKEA Pointu na Václavském náměstí, kde lidé měli největší zájem právě o plánovací služby,” zmiňuje František Šašek, manažer komunikace IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Dlouhodobým cílem IKEA je nabízet zákazníkům různé způsoby pohodlného nakupování a komplexní služby. Od konce června si zákazníci mohou objednávat zboží do samoobslužných výdejních boxů v Praze na Zličíně, které během letošního roku začnou fungovat také u obchodních domů v Brně a na Černé Mostě. Na jaře IKEA spustila mobilní výdejní místa v Moravskoslezském kraji, která tak doplnila síť šesti kamenných výdejních míst v regionech (Hradec Králové, Liberec, Olomouc, Zlín, Plzeň, České Budějovice). V letošním roce plánuje otevřít další výdejní místa také v Karlovarském a Ústeckém kraji.

 

Zdroj: ADison

Praha, 15. července 2021