HECHT otevřel 25. prodejnu, v Teplicích. Další chystá ve Znojmě

Český výrobce značkové zahradní techniky HECHT dále expanduje a v těchto dnech otevřel již svou 25. prodejnu, v Teplicích. Zároveň chystá otevření další nové prodejny, ve Znojmě.

„Chceme být zákazníkům s našimi produkty a službami stále blíže. S ohledem na sílící zájem zákazníků se snažíme hledat další vhodná místa pro naše specializované prodejny HECHT. Je pro nás důležité zvyšovat kvalitu prodeje a poskytovaných služeb, proto stále modernizujeme prodejny a přizpůsobujeme je novému sortimentu, jako jsou aku skútry či elektrokola,“ říká Jan Libánský, specialista marketingu HECHT.

V nové prodejně v Teplicích, která je otevřena na adrese Srbická 470, Teplice-Sobědruhy, se zákazníci setkají s otevírací dobou od 8 do 20 hodin včetně sobot a nedělí, jak je pro značkové prodejny HECHT obvyklé. Nová teplická prodejna nabízí kompletní sortiment zahradní a dílenské techniky, ale i další výrobky spojené s volným časem – bazény, venkovní grily, zahradní nábytek, outdoorová a městská elektrokola, akumulátorové čtyřkolky či aku skútry.

Příjemní a ochotní prodejní specialisté, kteří se o zákazníky starají, jsou školeni nejen v komunikačních dovednostech, ale také v odborných technických znalostech. Personál prodávané stroje ochotně sestaví, zprovozní a naučí zákazníky jejich bezpečnému ovládání. Pokud je to třeba, prodejní technici rádi pomohou zákazníkům i s nakládkou zakoupeného zboží do auta.

Stejně jako ve všech značkových prodejnách HECHT – specialista na zahradu je možné vybrané zboží odebrat ihned, a to díky velké kapacitě skladu. Prodejna dále nabízí velké parkoviště.

 

Zdroj: HECHT

Praha, 10. srpna 2018