HECHT otevře již 34. kamennou prodejnu v ČR

Společnost HECHT MOTORS otevírá další novou pobočku, v pořadí již 34. Ta se otevře v sobotu 22. února. Pro zákazníky je v tento den na prodejně připravena také speciální slevová akce. S novými pobočkami se zároveň otevírají nové pracovní příležitosti. Všichni milovníci zahrady nebo kutilové tak mají možnost své znalosti a hobby uplatnit také v praxi.

„Stejně jako naše ostatní pobočky, také nová prodejna nabídne zákazníkům kompletní sortiment zahradní a dílenské techniky, včetně akumulátorově kompatibilního nářadí či zahradních strojů, outdoorových a městských elektrokol, elektro skútrů a dalšího zboží. K dispozici jsou zde proškolení prodejní specialisté, kteří se postarají o zákazníky a odborně poradí s výběrem produktů,“ říká Jan Libánský ze společnosti HECHT MOTORS a dodává: „A právě na naší odbornosti si zakládáme, všichni naši pracovníci jsou schopni a ochotni poradit zákazníkům s ohledem na jejich individuální požadavky či přání. Proto nespoléháme jen na online prostředí, kam umísťujeme různé rady, návody, tipy, blogy, kalkulátory, ale vychováváme si své kvalitní prodejní specialisty, aby byli schopni zákazníkům kvalifikovaně poradit.“

Nová prodejna ve Žďáru nad Sázavou bude otevřena denně včetně víkendů od 8 do 20 hodin na adrese Dvořákova 2459/6. Samozřejmostí je také servis v místě prodejny. Prodejní specialisté zákazníkům veškeré prodávané zboží také kompletně sestaví, zprovozní (seřízení, plnění provozními kapalinami, předvedení ovládacích prvků), naučí zákazníka stroj bezpečně ovládat a rádi pomohou také s nakládkou do auta.

S novými pobočkami rostou pracovní příležitosti

Společnost HECHT MOTORS stále dynamicky roste a svými prodejnami a e-shopem pokrývá převážnou část trhu. Stává se tak významným hráčem také v oblasti zaměstnanosti, a to i v regionech, kde je míra nezaměstnanosti vysoká.

„Jsme stabilním zaměstnavatelem s více než 25letou tradicí a svým zaměstnancům nabízíme perspektivní dlouhodobé pracovní uplatnění s možností speciálních školení, která rozšíří jejich znalosti v oblasti zahradní a dílenské techniky, takže se stanou profesionály ve svém oboru. Šanci kariérního uplatnění nabízíme kromě standardních pozic v managementu také nadšeným kutilům i zahrádkářům, pro něž se koníček může stát prací a své znalosti a nadšení mohou uplatnit právě v nových kamenných prodejnách. Protože nákupem zahradní a dílenské techniky vše začíná,“ uzavírá Jan Libánský, HECHT.

 

Zdroj: ASPEN.PR s.r.o.

Praha, 16. února 2020