Globus přizval na obchodní plochu společnosti Kärcher a LEGO

Globus se „podělil“ o svou nákupní plochu v Centru Černý Most a v Ostravě se známými značkami. Nově si tak mohou zákazníci pražského hypermarketu na Černém Mostě vybírat v nadstandardně zásobovaných shop in shopech společností Kärcher a LEGO. Kärcher se vyrovná tamní bohatou nabídkou v oblasti Home and Garden jeho vlastním značkovým obchodům. Společnost LEGO na stejné ploše rozvinula svůj vůbec největší koncept shop in shopu v Česku. Druhý shop in shop značky LEGO je nově v hypermarketu v Ostravě.

Z Globusu na Černém Mostě se stává doslova zážitková nákupní plocha. Atraktivitu pekárny, řeznictví, restaurace, kavárny a širokospektrálního obchodu nově podtrhne v přízemí dvoupatrového hypermarketu Černý Most obrovská prezentace dvou světově známých značek. První realizací je shop in shop Kärcher, který je v provozu od ledna. V rámci obchodního partnerství patří tato prezentace k největším nabídkám značky v Česku. „Zákazníky rozmanitost zboží okamžitě zaujala. Přidanou hodnotou integrovaného obchodu Kärcher je také to, že každý pátek a sobotu je od konce února k dispozici zákazníkům odborný poradce této značky,“ řekla Aneta Turnovská, tisková mluvčí Globus. Dodala, že společně s tímto dodavatelem chystá Globus pro zákazníky speciální akce.

Další atraktivní shop in shop je umístěn na stejné ploše jen o kousek dál a zaujme dospělé i děti. „Jde o společnost LEGO, která v Globusu na Černém Mostě prodává neuvěřitelných 300 výrobků včetně horkých novinek. Znamená to největší a nejzajímavější nabídku stavebnic LEGO® v rámci tuzemských hypermarketů. I tento shop in shop mohou zákazníci nyní již navštívit,“ řekla Aneta Turnovská. Shop in shop společnosti LEGO byl otevřen také v Globusu v Ostravě.

Prodej zboží probíhá klasicky skrze pokladny v pokladní zóně hypermarketu.

 

Zdroj: Globus

Praha, 20. května 2023