Futurum Hradec Králové otevřelo nové služby a obchody

Společnost CBRE zprostředkovala pronájmy čtyř jednotek v obchodním centru Futurum Hradec Králové. Jedná se o lahůdkářství La Formaggeria Gran Moravia, cestovní kancelář Čedok, tradiční kadeřnictví a holičství The Original Barber a českého výrobce městské módy Vabacci. CBRE má exkluzivní mandát na Property Management a pronájem jednotek obchodního centra Futurum Hradec Králové.

„Mám velkou radost, že se během jednoho měsíce podařilo úspěšně otevřít čtyři nové jednotky ve Futuru Hradec Králové — La Formaggeria a Čedok v přízemí a The Original Barber Shop a Vabacci v prvním patře. Značky ideálně zapadnou do celého konceptu obchodního centra,“ říká Jan Janáček, Associate Director, Advisory & Transaction Services – Retail společnosti CBRE.

OC Futurum v Hradci Králové se zákazníkům otevřelo v listopadu 2000. Jedná se o jedno ze čtyř obchodních center Futurum v Česku (další leží v Brně, Ostravě a v Kolíně). Asi jednu třetinu plochy tvoří hypermarket Tesco, součástí centra je i multikino Cinestar, které bylo otevřeno v říjnu 2001 jako vůbec první multikino této firmy u nás.

V letech 2011–2012 centrum prodělalo rozsáhlou rekonstrukci a modernizaci: celková zastavěná plocha se z 24 tisíc metrů čtverečních zvýšila na takřka 40 tisíc, ze 70 na 110 také narostl počet obchodů. V současné podobě se jedná o největší obchodní centrum v Královéhradeckém kraji, které ročně navštíví více než 5 milionů návštěvníků. OC Futurum je ve vlastnictví společnosti CPI.

 

Zdroj: CBRE Group

Praha, 3. května 2019