Freeport se vrací k Simoně Krainové

Ambasadorkou outletového centra Freeport Fashion Outlet se nově stala Simona Krainová. Známá česká topmodelka bude součástí klíčových reklamních kampaní i dílčích projektů. Do podpory aktivit se Simona Krainová zapojí už v polovině dubna jako hlavní host nákupního eventu u příležitosti představení dokončené renovace centra.

Nákupní centrum s oblečením a módními doplňky světových značek se sídlem v Hatích na Znojemsku již se Simonou Krainovou spolupracovalo v minulosti. „Věříme, že se Simonou Krainovou navážeme na velmi dobrou předchozí spolupráci. Kampaně spojené s jejím jménem a osobností mají za cíl prezentovat centrum s důrazem na nadčasovost, ověřenou zkušenost a v neposlední řadě i na vyšší, ale přesto široké veřejnosti dostupnou, kvalitu oděvů světoznámých značek,“ uvedla Anna Karásková, marketingová manažerka centra Freeport Fashion Outlet.

Fotografie Simony Krainové jako ambasadorky centra jsou dílem českého fotografa Lukáše Dvořáka. Módní ikona bude v rámci centra Freeport viditelná na všech klíčových online, print reklamních materiálech a sociálních mediích. Modelka se bude zároveň podílet na propagaci centra i na svých komunikačních kanálech.

Noční nákupy se Simonou Krainovou

Jako přímý účastník se do aktivit centra Simona Krainová zapojí už 14. dubna, kdy bude hlavním hostem speciální nákupní akce Late Night Shopping. „Na základě pozitivních zkušeností jsme se rozhodli model takzvaného nočního nakupování s výraznými slevami, soutěžemi a doprovodným programem uspořádat nově i na jaře. Zároveň jde o příležitost, jak představit návštěvníkům nedávno dokončenou renovaci exteriérů a interiérů centra,“ doplnila Anna Karásková s tím, že modernizované centrum ve stylu Art Nouveau přináší návštěvníkům zejména větší komfort, příjemnější relaxační zóny a obecně pocit většího a vzdušnějšího prostoru i přímo uvnitř centra.

Vedle Simony Krainové, se kterou centrum cílí na české zákazníky, zůstává ambasadorkou Freeportu pro rakouské návštěvníky tamní modelka Larissa Marolt.

 

Zdroj: Freeport Fashion Outlet

Praha, 10. dubna 2018