Fanoušci kostek LEGO se dočkali

Společnost LEGO Group otevřela svůj první obchod LEGO v České republice ve Westfield Chodov. Slavnostní otevření proběhlo za účasti fanynek a fanoušků kostek LEGO, kteří společně s maskotem Tomem přestřihli pásku a tím otevřeli brány dokonalých herních zážitků. Obchod nabízí kromě široké škály produktů LEGO také impozantní 3D model a zábavné aktivity pro malé i velké.

Všechny dnešní i budoucí zákazníky přivítá v obchodě unikátní 3D model LEGO inspirovaný českou historií. Jde o mluvícího rytíře na koni, který je vysoký přes 2,5 metru. Kromě něj je k vidění replika pohledu na Václavské náměstí z kostek LEGO včetně Národního muzea v pozadí a dále mozaika připomínající další krásné české památky a známá místa. Na sochu včetně mozaiky bylo použito 269 381 kostek LEGO. Působivý model postavili v kladenské továrně na výrobu modelů LEGO – zapojil se tým 13 stavitelek a stavitelů a na projektu strávili přes 580 hodin.

Nová prodejna se rozprostírá na ploše 190 m² v nultém patře nákupního centra Westfield Chodov a je plná příležitostí pro fanoušky a fanynky všech věkových kategorií, kteří si zde mohou hrát s kostkami LEGO nebo vytvářet personalizované produkty, např.:

  • Věž pro stavění minifigurek, kde si můžete postavit vlastní minifigurku LEGO a přizpůsobit si ji dle sebe.
  • Příležitosti ke stavění včetně interaktivního hracího stolu, výzev ve volném stavění a eventů pořádaných každý měsíc.
  • LEGO Pick A Brick Wall: Stěna Pick a Brick je skvělý způsob, jakým si zákazníci a zákaznice mohou vybrat a koupit přesně ty jednotlivé dílky, které potřebují pro své stavby.

Ať už vybíráte dárek, hledáte nejnovější stavebnici nebo chcete vašim malým stavitelům a stavitelkám udělat radost, specialisté na kostky vám pomohou najít stavebnici, která se k vám perfektně hodí.

A co víc, obchod LEGO nabídne celou řadu stavebnic, které jsou k dostání pouze v prodejnách LEGO a na LEGO.cz, včetně LEGO Star Wars Pozemního spídru Luka Skywalkera, LEGO Harry Potter Příčné ulice, LEGO Icons Butikového hotelu, LEGO Icons Titanicu a LEGO Ideas Vincent van Gogh – Hvězdné noci!

Adriana Jahňáková, generální ředitelka společnosti LEGO pro Českou a Slovenskou republiku dodává: „Otevření našeho prvního obchodu LEGO v České republice je pro LEGO Group důležitým milníkem a dokazuje odhodlání rozšiřovat příležitosti pro fanoušky všech věkových kategorií, aby se mohli seznámit s touto značkou.  V prodejně je k dispozici nejen největší sortiment výrobků LEGO, ale také mnoho příležitostí, jak si s kostkami LEGO hrát a pomoci nám tak v našem poslání inspirovat a rozvíjet stavitelky a stavitele zítřka prostřednictvím kreativní hry a učení.“

Nový obchod LEGO najdete na adrese Roztylská 2321/19, Praha 4. Otevřeno je denně od 9 do 21 hodin.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 5. listopadu 2022