Expanze obchodního řetězce BILLA v ČR pokračuje

Společnost BILLA otevřela novou prodejnu v Toužínské ulici v Dačicích. Jde o 2. supermarket BILLA, který obchodní řetězec od začátku roku otevřel. Tato nová prodejna v Dačicích bude celkově 234. prodejnou BILLA v ČR a 15. prodejnou BILLA v Jihočeském kraji.

Nová dačická prodejna BILLA se veřejnosti otevřela ve čtvrtek 4. června 2020 v 7.00 hodin ráno. Na prvotřídní sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze 900 m2. K pohodlnému nákupu přispěje i 75 parkovacích míst včetně míst pro rodiče s dětmi a hendikepované.

„Ani v letošním roce nepolevujeme v naší dlouhodobé strategii přiblížit se ještě více zákazníkům, kteří naše supermarkety vyhledávají. Těší nás, že i přes veškeré problémy, jimž jsme kvůli koronavirové krizi museli čelit, se nám podařilo rozšířit naše služby i do Dačic a zpříjemnit tak zákazníkům zážitek z nákupu,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

Tato prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin. Stejně jako v ostatních supermarketech tohoto řetězce i zde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo a potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality v regálu s označením BILLA Regionálně.

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 6. června 2020