Esprit nově v POP Airport

Americká módní značka Esprit otevírá svůj nový obchod v POP Airport. Od 24. března se zákazníci mohou těšit na módní kousky za outletové ceny. V rámci otevření nové prodejny navíc získají další 20% slevu a ke každému nákupu i vstupenku do Majalandu, největšího krytého zábavního parku v České republice, nebo muzea Dinosauria za polovinu.

„Jsme nesmírně rádi, že můžeme značku Esprit u nás v POP Airport přivítat. Perfektně do našeho centra zapadá a jsme si jistí, že si ji zákazníci velmi rychle oblíbí,“ vítá otevření obchodu Esprit ředitel POP Airport Jan Muranský. „Stejně jako ve všech více než 80 obchodech v našem centru se zákazníci mohou i v Espritu těšit na minimálně 30% slevy z původních cen.“

Esprit a POP Airport oslaví otevření obchodu ještě výhodnější nabídkou. Všechny produkty Esprit budou od 24. do 27. března dodatečně zlevněny o dalších 20 %, a to při koupi dvou a více kusů. Zákazníci ke každému nákupu navíc získají vstupenku do zábavního parku Majaland nebo muzea Dinosauria s 50% slevou.

V Majalandu na návštěvníky čeká hned 12 atrakcí včetně 220 metrů dlouhé horské dráhy nebo nejdelší skluzavky v České republice. Na 4 tisících metrech čtverečních Dinosauria Museum Prague pak nabízí dobrodružnou cestu do pravěku, na které nechybí originální až 24 metrů dlouhé a 154 milionů let staré kostry dinosaurů, realistické modely tyranosaura rexe a největšího létajícího ptakoještěra v životní velikosti ani rozšířená realita.

Značka Esprit byla založena v roce 1968 v Kalifornii. Vždy oslavovala opravdové lidi, pospolitost a držela se hesla „Chceme, abyste se cítili a vypadali dobře.“ Úspěch značky Esprit stojí na dvou pilířích: poskytovat každodenní radost skrze dobře padnoucí, kvalitní módu a zároveň zůstat oddaný hodnotám, jako jsou udržitelnost, rovnost a svoboda výběru. Aktuálně má zastoupení ve 40 státech světa.

 

Zdroj: POP Airport

Praha, 20. března 2022