Drogerie ROSSMANN otevírá novou prodejnu v srdci Prahy

Společnost ROSSMANN pokračuje v rozšiřování sítě svých prodejen. Oblíbený řetězec s drogistickým zbožím letos otevřel několik nových prodejen, například v Mladé Boleslavi nebo Moravské Třebové. Nejnovější prodejnu mohou zákazníci navštívit v samotném centru Prahy na Václavském náměstí, nedaleko stanice metra Muzeum. Ani v nově otevřené prodejně nebude chybět bohatá nabídka drogistického zboží, sezonních produktů nebo velice oblíbených privátních značek, jako ISANA, Ideenwelt, Babydream, enerBiO a Alterra. V prvních dnech otevření čeká na zákazníky speciální akce s 20% slevou z každého nákupu.

Společnost ROSSMANN chce svým zákazníkům poskytnout komfort a stát se maximálně dostupnou, proto i nadále pokračuje v otevírání nových prodejen – do konce roku otevře ještě dalších minimálně 5-10 poboček. Celkem mohou zákazníci v České republice navštívit už 170 prodejen drogerie ROSSMANN. Tu nejnovější najdou v hlavním městě nedaleko stanice Muzeum v horní části Václavské náměstí. Prodejna je otevřena každý den od 8:00 do 20:00 hod.

Naším hlavním cílem je být zákazníkům co nejblíže, nabídnout jim maximální dostupnost našich prodejen a také ten nejlepší výběr z drogistického sortimentu. Věříme, že nejen v naší nové prodejně zprostředkujeme zákazníkům příjemnou nákupní zkušenost, ale že pro ně budou nákupy potěšením a budou se k nám rádi vracet,“ doplňuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice.

Aby péče o zákazníka byla komplexní, jsou nové prodejny vybaveny samoobslužnými pokladnami, které podporují bezhotovostní platby, a tím přináší zefektivnění a zrychlení služeb. Samozřejmostí je také bezplatné Wi-Fi připojení.

Kromě nákupu v kamenných prodejnách nabízí drogerie ROSSMANN nákupy online prostřednictvím mobilní aplikace ROSSMANN CLUB. Aplikace má pohodlné a intuitivní ovládání, díky kterému zákazníci najdou přesně to, co potřebují. ROSSMANN CLUB navíc podporuje platby přes mobilní telefony, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí. Jednou z nich je například možnost začít s jógou podle videí Zuzany Klingerové, lektorky jógy a jógové terapie, která jsou v aplikaci volně dostupná. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Zdroj: FleishmanHillard

Praha, 22. září 2023