Dotykové počítače a skenery Zebra Technologies pro přepravu a logistiku oceněny za výjimečnou inovaci

Společnost Zebra Technologies Corporation, lídr na trhu robustních mobilních počítačů, skenerů čárových kódů a tiskáren čárových kódů vybavených softwarem a službami umožňujícími podnikům získat přehled v reálném čase, získala dvě ocenění v soutěži A‘ Design Award & Competition. Společnost obdržela zlaté ocenění za řadu dotykových počítačů TC5  a stříbrné ocenění za skener DS8100  v kategorii Design digitálních a elektronických zařízení.

KLÍČOVÉ INFORMACE O OCENĚNÝCH PRODUKTECH SPOLEČNOSTI ZEBRA

  • Produktová řada dotykových počítačů TC5 se používá ve výrobě, přepravě a logistice, při práci v terénu, ve skladech i ve zdravotnictví. Využitím těchto zařízení dochází ke zvyšování produktivity a ke zkvalitňování služeb. Produkty jsou snadno přizpůsobitelné potřebám konkrétního trhu.
  • Dotykové počítače se velmi snadno používají a nabízí pokročilé technologie, které umožňují kontrolu cen, stavu zásob, rychlé objednávání, přehlednou evidenci atd.
  • Rukojeť spouštěče řady TC5 je ceněna zejména v případě intenzivního využívání skenů. Active Edge™ nabízí jednoduchý přístup k funkcím jako je kamera nebo 1D/2D snímače čárových kódů. Pro snadné použití za sucha i nepříznivých povětrnostních podmínek je dotyková obrazovka uzpůsobena k ovládání v rukavicích nebo dotykovým perem.
  • Vysoce výkonné drátové a bezdrátové skenery řady DS8100 umožňují vyšší efektivitu díky lepšímu rozsahu skenování a technologii PRZM. Skener může číst v podstatě jakýkoliv čárový kód, včetně poškozených nebo špatně vytištěných čárových kódů. Umí také skenovat více čárových kódů současně, v rozsahu celé stránky dokumentu.
  • Chytrá baterie v DS8100 umožňuje uživatelům skenovat nepřetržitě po dobu 24 hodin. Je vybavena kontrolkou stavu nabití baterie a dá se jednoduše vyjmout bez použití nářadí.
  • Držák ve tvaru kolébky DS8100 pro využití v lékařství je vybaven magnetem pro zvýšení bezpečnosti v případě využití na mobilních pracovních stanicích a specificky navržen pro využití u pacientů, jako je tomu například u osvětlení pro lékařské úkony.

Curt Croley, ředitel pro inovaci a design, Zebra Technologies

„Jsme velmi poctěni, že právě naše společnost obdržela tuto prestižní cenu, poslední v sérii mezinárodních ocenění, které podtrhují závazek společnosti Zebra vytvářet kreativní, intuitivní a efektivní design. Ocenění A’ Design Award je uznáním konkurenceschopnosti našich produktů na trhu a potvrzením jejich inovativnosti. Design, který byl vytvořen na základě analýzy požadavků našich zákazníků a pochopení jejich uživatelských potřeb, bude vždy hrát důležitou roli v našem poslání přinášet výjimečnou vizibilitu a produktivitu.”

Cílem soutěže A‘ Design Award & Competition je povzbudit designéry a výrobce na celém světě, aby vytvářeli výjimečné produkty a realizovali projekty, které prospějí celé společnosti.

 

Zdroj: PRAM Consulting s.r.o.

Praha, 19. září 2017