Do Lidlu míří parta čerstvých kamarádů

Oblíbené postavičky Stikeez se vrací do prodejen Lidlu. Tentokrát se sběratelská akce zaměřuje na čerstvé potraviny, kromě nákupu si tak zákazníci mohou domů donést i postavičku ve tvaru housky, brokolice, těstovin nebo vejce. Akce je tentokrát zcela zdarma, postavičky je možné získat za každých 300 Kč nákupu. Za nákup nad 1 500 Kč je pak možné získat sběratelský pytlík nebo album ve tvaru lednice.

Celá parta čerstvých kamarádů čítá celkem 24 postaviček, každá přitom znázorňuje známou potravinu. Představí se například croissant jménem Francois, avokádo Avi nebo pistácii jménem Pina. Akce začíná ve všech prodejnách Lidl v pondělí 8. března a potrvá až do neděle 4. dubna. Postavičku je přitom možné získat za každých 300 Kč nákupu. Za nákup nad 1 500 Kč zájemci obdrží sběratelský pytlík, nebo album ve tvaru lednice, kam bude možné figurky umístit.

„Věříme, že touto sběratelskou akcí potěšíme děti i jejich rodiče a Stikeez postavičky poslouží i jako zábavné vzdělávání. Na konkrétních příkladech si společně mohou ukázat, které potravině svědčí chlad nebo jak prospěšné jsou pro zdraví,“ přibližuje mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Postavičky, sběratelské pytlíky i alba je možné za nákupy v prodejnách Lidl získat do neděle 4. dubna, nebo vyčerpání zásob, akce se přitom nevztahuje na nákupy na lidl-shop.cz. Bližší informace jsou k dispozici na odkazu https://www.lidl.cz/informace-pro-zakazniky/spotrebitelske-souteze/stikeez.

 

Zdroj: Lidl

Praha, 8. března 2021