dm slaví 25. narozeniny CSR iniciativou {SPOLEČNĚ}

V letošním roce to bude přesně 25 let, co společnost dm drogerie markt s.r.o. vstoupila na český trh. O úspěšném čtvrtstoletí působnosti na české scéně dává společnost dm vědět zcela netradičně a představuje veřejnosti společensky odpovědnou iniciativu nesoucí název {SPOLEČNĚ}.

Kampaň pro lepší svět

U příležitosti jubilejních 25. narozenin zahájila společnost dm počátkem letošního roku novou CSR iniciativu s názvem {SPOLEČNĚ}, jejímž cílem je podpořit projekty ze sociální, kulturní a ekologické oblasti z celé České republiky. Společnost dm vytvořila zároveň i online platformu www.dm-spolecne.cz, kde jsou dostupné veškeré informace a podmínky. Jejím prostřednictvím mají zájemci možnost svůj projekt přihlásit, a to v období 30. 12. 2016 – 21. 2. 2017.

„Své 25. narozeniny jsme se rozhodli slavit jinak, než mnohé společnosti na trhu. Prostřednictvím této iniciativy chceme ukázat, že všichni utváříme prostředí, ve kterém žijeme, a že společně můžeme udělat ze světa kolem nás lepší místo pro život. Chceme pomáhat tam, kde je potřeba a kde je pomoc vítána,“ sděluje Martina Horká, vedoucí resortu marketingu a nákupu.

dm podpoří 25 vybraných projektů

Do 21. února 2017 bude společnost dm shromažďovat všechny přihlášené projekty. Ty budou v průběhu března hodnoceny nejprve zákazníky a spolupracovníky dm, poté porotou sestavenou z řad zástupců společnosti dm, Charity ČR a obchodních partnerů dm. Na začátku dubna budou vybrány vítězné projekty, které dm podpoří finančním nebo materiálním způsobem. „Vybrané projekty budou mít navíc možnost podpořit také spolupracovníci dm, kteří mohou věnovat jeden svůj pracovní den ve prospěch dobrovolnické činnosti pro některý z vítězných projektů,“ doplňuje Martina Horká.

Narozeninové výhody pro věrné zákazníky

dm myslí i na své věrné zákazníky, kteří mohou využít speciální narozeninové nabídky v podobě vícenásobných bodů za nákup produktů vybraných značek nebo využít jubilejních slevových kuponů v dm aplikaci.

 

Zdroj: dm drogerie markt s.r.o.

Praha, 10. ledna 2017