dm otevírá novou prodejnu v STOP SHOP Třebíč

Společnost dm drogerie markt otevře ve čtvrtek 14. 2. v nákupním centru STOP SHOP Třebíč na Spojovací ulici novou prodejnu. Prodejna se v rámci nákupního centra přesouvá na nové prodejní místo.

Prodejna dm v nejnovějším designu nabízí zákazníkům celých 360 m2 prodejní plochy a je dostupná 7 dní v týdnu, vždy v čase od 8.00 hod do 20.00 hod. Pro své nákupy mohou zákazníci využít přilehlé parkoviště nákupního centra. Nová prodejna přináší bohatý sortiment zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu.

Zákazníci zde naleznou produkty oblíbených privátních, exkluzivních a dodavatelských značek; s výběrem produktů vždy ochotně poradí milý a vstřícný personál. Zákazníci mohou využít dm lupy, které naleznou na nákupních vozících a které usnadní čtení malých písmen na výrobcích.

V prodejně je navíc pro radost dětí a pro klidné nakupování rodičů připravena hrací kostka a houpací koník. Samozřejmostí je možnost občerstvit se vodou zdarma či bezplatné wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma. K dispozici je také zákaznické WC.

Ve dnech 14. 2. – 15. 2. k příležitosti slavnostního otevření přesídlené prodejny navíc zákazníci nakoupí celý svůj nákup o 20 % levněji a budou si ho moci odnést v pevné dm tašce, kterou dostanou zdarma ke svému nákupu.

 

Zdroj: dm drogerie markt

Praha, 14. února 2019