Datart otevírá novou moderní prodejnu v Mladé Boleslavi

Český elektro prodejce Datart otevírá 31. května novou prodejnu v OC Olympia v Mladé Boleslavi. Moderním konceptem prodejny, ve spojení s komfortními službami, poskytne svým zákazníkům širokou nabídku novinek ze světa elektrospotřebičů a moderních technologií.

Nová prodejna s plochou téměř tisíc čtverečních metrů patří k velkým prodejnám a zákazníkům nabídne to nejlepší z celého sortimentu. Ocenit mohou především výstavku malých a velkých domácích spotřebičů a mobilních telefonů. Prodejna bude sloužit také jako výdejní místo zboží vybraného prostřednictvím e-shopu.

Vyzvednutí objednaného i rezervovaného zboží je zdarma. Pro zákazníky bude zboží na prodejně připraveno nejpozději do jedné hodiny od objednání. „Prodejnu budeme zavážet zbožím každý den, a to včetně víkendu. Výdejní místo zákazníci najdou přímo u pokladen, nemusí tak procházet celou prodejnou,“ říká manažer prodejny Josef Vozáb a dodává, že pro lepší orientaci zákazníků budou jednotlivé regály barevně rozlišené podle sortimentu. O zákazníky se v nové prodejně bude starat šestnáct elektro specialistů.

„Prodejnu otevíráme poslední květnový den, pro naše zákazníky jsme připravili mimořádnou nabídku slevových kuponů na různé produkty, které mohou uplatnit následující dva týdny po otevření prodejny. Ke každému nákupu navíc obdrží knížku se slevami na další nákupy. Kromě toho se mohou těšit na ochutnávku jídla a kávy v rámci předváděcí akce značky ETA a Philips LateGo,“ říká Eva Kočicová, tisková mluvčí Datart.

Nová prodejna je druhým kamenným obchodem Datart v Mladé Boleslavi. Výhodou je její dobrá dopravní dostupnost, obchodní centrum Olympia se nachází na kraji města u dálnice. V současné době Datart provozuje 111 elektroprodejen, z toho 95 v ČR a 16 na Slovensku.

 

Zdroj: Datart

Praha, 31. května 2019