Datart je zpět v Jihlavě

Český elektro prodejce Datart otevřel novou prodejnu v Jihlavě. Do Jihlavy se tak vrátil po několika letech na přání zákazníků.

jihlava_2Nová prodejna Datartu se nachází v obchodním domě Prior v centru města. Přestavba prodejny s rozlohou 700 m2 trvala firmě dva měsíce. „Návrat na Vysočinu je z našeho pohledu velmi logický – značný počet e-shopových objednávek z tohoto regionu a dobré jméno, které zde Datart stále má, jsou jasnými argumenty pro tento krok,“ říká Martin Heřmánek, ředitel prodeje v Datartu.

V prodejně Datart klade důraz na polidštění prostoru, přehlednost vystaveného zboží, snazší orientaci a pohyb po prodejně.  Firma chce, aby pro zákazníky byl nákup co nejvíce příjemný. „V prodejně máme zastoupeny všechny kategorie výrobků, z každé to nejzajímavější a nejprodávanější. Naši prodejní specialisté umí poradit a nabídnout celý sortiment. V případě zájmu o zboží, které není fyzicky k dispozici v prodejně, ho specialisté objednají pro zákazníka z našeho e-shopu.  Zákazník si pak může ještě v prodejně zboží prohlédnout. U velkých spotřebičů mohou zákazníci využít naši Datart dopravu, kterou zavážíme spotřebiče 7 dní v týdnu,“ dodává Martin Heřmánek.

Tento měsíc Datart otevřel novou prodejnu také v Trnavě a představil svoji nejmodernější prodejnu v Ostravě. Celkově tak počet prodejen v Čechách a na Slovensku dosáhl 44 a v expanzi bude Datart pokračovat i nadále. Novou prodejnu otevře v dohledné době například v Jablonci nad Nisou.

 

Zdroj: Datart

Praha, 27. října 2016