Další nové Penny v Netolicích a Ivanovicích na Hané

PENNY otevřelo hned dvě nové prodejny, a to v Netolicích na Prachaticku a v Ivanovicích na Hané. Pokračuje tak ve své expanzi a pomalu, ale jistě, se blíží hranici 400 prodejen. Letos se jedná už čtvrtou a pátou zcela novou prodejnu, přičemž v průběhu prosince plánuje otevřít další. PENNY si tak neustále upevňuje svoji pozici sítě s nejvyšším počtem obchodů.

Nová prodejna v Netolicích (plocha 831 m2) vznikla na místě bývalého zasypaného rybníka, prodejna v Ivanovicích na Hané (plocha 830 m2) zase na místě ruiny bývalé cihelny.

„Obě prodejny byly navrženy v moderním a atraktivním designu, a jak je naším zvykem, navrhovali jsme je tak, aby se stali součástí daného prostředí. Zaměřili jsme se u nich na vyšší míru prosklení, aby uvnitř bylo pro zákazníky více denního světla. Chceme, aby se naši zákazníci u nás cítili, co nejpříjemněji a jako na skutečném tržišti. V rámci našeho konceptu pak klademe důraz na přírodní materiály, členění prodejen, a nyní i denní světlo,“ říká Mathias Mentrop, jednatel PENNY.

To už letos otevřelo nové prodejny v Praze Holešovicích, ve středočeských Řevnicích a Týnci nad Vltavou. Současně v průběhu roku zmodernizovalo více než 60 svých prodejen. „Musím poděkovat celému našemu týmu, protože letošní rok vůbec nebyl jednoduchý, přesto se nám podařilo vybudovat pět nových prodejen, a další máme před otevřením. Současně jsme dokázali naplnit naše plány ohledně modernizací naší stávající sítě, a stále tak zlepšujeme prostředí pro naše zákazníky i zázemí pro naše zaměstnance,“ dodává Václav Šíma, vedoucí stavebního oddělení PENNY.

Součástí areálu prodejny v Netolicích bude nejen parkoviště pro 53 automobilů, které návštěvníkům nabídnou nadstandardní stání o šířce 2,8 m, ale také samoobslužná čerpací stanice Benzina se dvěma výdejními stojany. V Ivanovicích na Hané je pro zákazníky připraveno 63 parkovacích míst. V obou případech je součástí prodejen samostatné řeznictví. V Netolicích se o spokojenost zákazníků postará řeznictví Zeman, maso-uzeniny, v Ivanovicích společnost Makovec, a.s..

Do konce letošního roku plánuje PENNY otevřít další nové prodejny, například v Rožmitále pod Třemšínem nebo zcela nově postavenou prodejnu v Hořicích. V rámci výstavby nových a modernizace stávajících prodejen PENNY investuje i v letošní roce stovky milionů korun.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 7. prosince 2020