DACHSER rozšiřuje svoji nabídku charterových letů mezi Evropou a Asií

Na začátku září rozšířil DACHSER Air & Sea Logistics svoji prémiovou nabídku charterů o spojení na trase Hongkong–Frankfurt. Divize pozemních přeprav DACHSER European Logistics pak distribuuje zboží z Frankfurtu nad Mohanem po celé Evropě prostřednictvím husté logistické sítě. Pevné přepravní časy, spolehlivé plánování a vysoký standard kvality jsou charakteristickými vlastnostmi tohoto integrovaného přepravního řešení.

DACHSER reaguje na nedostatek kapacit v leteckých přepravách způsobený koronavirovou krizí rozšířením své prémiové nabídky charterů a spustil provoz na trase Hongkong–Frankfurt. Teprve před nedávnem, na konci července, DACHSER zavedl spojení mezi Frankfurtem a Chicagem. Podobně jako v tomto případě létá nový charter každý týden z Hongkongu do Německa a momentálně je spojení v plánu do konce tohoto roku.

„Pozorujeme, že asijský trh opět zrychluje a úroveň sazeb roste, takže na trhu je k dispozici menší kapacita,“ říká Timo Stroh, Head of Global Air Freight skupiny DACHSER, a dodává, „touto službou reagujeme na tržní podmínky a nabízíme našim zákazníkům stabilní prémiové letecké spojení mezi Hongkongem a Evropou.”

Interlocking – propojení leteckých a pozemních přeprav

Prostřednictvím své husté sítě pozemních přeprav distribuuje DACHSER zboží z Frankfurtu dále po celé Evropě s pevnými doručovacími časy a vysokými standardy kvality. Zákazníci profitují z integrovaného přepravního řešení, které je jim nabídnuto z jednoho zdroje a pokrývá celý dodavatelský řetězec od odesílatele až k příjemci.

„Propojením sítě pozemních přeprav se službami  DACHSER Air & Sea Logistics jsme vytvořili inteligentní řešení, které pokrývá potřeby našich zákazníků i v současných nestálých tržních podmínkách,“ říká Alexander Tonn, Managing Director European Logistics Germany, který je zodpovědný za zakázky ze segmentu průmyslového zboží v Německu.

 

Zdroj: Industrion Boutique s.r.o.

Praha, 24. září 2020