Čtvrtstoletí s Albertem oslavilo 133 zaměstnanců, prožili u něj většinu svého pracovního života

Albert opět oceňoval své dlouholeté zaměstnance. 133 kolegů z prodejen, distribučních center a centrály, kteří letos slaví 25 let ve firmě, se zúčastnilo slavnostního galavečera v paláci Žofín na Slovanském ostrově v centru Prahy. Jejich věrnost ukazuje, že dlouholetá loajalita jednomu zaměstnavateli pořád existuje a zaměstnavatelé ji dokáží ocenit.

Klub 25, který už od roku 2018 sdružuje dlouholeté zaměstnance a čítá více než dvě stovky kolegů se letos rozrostl o dalších 133 jubilantů. Rozšířili tak řady prodavačů, zelinářů, řezníků, skladníků z celé republiky a pracovníků pražské i brněnské centrály, kteří oslavili své jubileum v předchozích letech. Tito kolegové prožili s Albertem celé čtvrtstoletí a podíleli se na vývoji maloobchodu a prodejen Albert v Česku.

„Vážíme si věrnosti, práce i zkušeností našich zaměstnanců. Klub 25 jsme založili, abychom ocenili jejich loajalitu a oslavili toto krásné výročí. Také jejich zásluhou můžeme v celé republice obsluhovat miliony zákazníků a za to jim patří velké poděkování,“ říká Ctirad Nedbálek, viceprezident společnosti Albert pro lidské zdroje. „Tito kolegové tvoří jádro našich stabilních týmů. Průměrná délka zaměstnání u nás činí přes 8 let, v tomto ukazateli patříme k naprosté špičce v retailu,“ dodává.

Slavnostní předávání, které v prostorách paláce Žofín na Slovanském ostrově v centru Prahy uváděl moderátor Vlasta Korec, zakončil živý koncert kapely Olympic. Večerní ceremoniál byl vyvrcholením celodenního programu v Praze. Jubilanti absolvovali vyhlídkovou plavbu lodí a komentovanou procházkou historickým centrem. Jako vzpomínku dostali křišťálovou vázu české výroby s květinou a poděkováním od nejvyššího vedení společnosti a finanční odměnu za dosažení pracovního jubilea.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 17. října 2023