COOP TIP se změnilo na COOP TERNO TÁBOR

Jednota, OD Tábor se domluvila se správcem družstevního řetězce Coop Terno a svou obratově největší prodejnu na Světlogorské ulici v Táboře do tohoto řetězce prodejen zařadila. Znovuotevření supermarketu Světlogorská ulice již pod značkou Terno proběhlo 3. 3. 2021.

Předseda představenstva družstav Ing. Vít Sechovec nám řekl, co mají zákazníci čekat a v čem bude prodejna pod značkou Terno jiná, než doposud.

VS: „družstva, která provozují své obchody pod značkou Coop je sdružují do tzv. řetězců a pro ně realizují společný marketing, akční nabídky, apod. Zařazení prodejen do těchto řetězců má svá pravidla a podmínky podle výkonu prodejen. Jsem velmi rád, že naše obratově největší prodejna již splňuje podmínky pro vstup do řetězce Coop Terno. Jedná se o největší družstevní prodejny, s největší nabídkou sortimentu a nejzajímavějšími akčními nabídkami. Zákazníci mohou čekat každou středu novou akční nabídku, která bude plná cenově velmi zajímavých cen, rozšířený sortiment sortimentu a to především českého a regionálního zboží, nové dárky věrnostního programu, upravený a zmodernizovaný interiér prodejny, no prostě Terno 🙂

Supermarkety Terno úspěšně konkurují silné nadnárodní konkurenci i v dalších Jihočeských městech, známy jsou například z Třeboně, Týna nad Vltavou, Prachatic, Strakonic, Č. Budějovic. K příležitosti otevření dostali první zákazníci drobné dárky k nákupu.

Táborské Terno na Sojčáku bude dobrou volbou pro všechny, kdo budou chtít kvalitně, rychle a levně nakoupit potraviny.

Těšíme se na naše zákazníky v supermarketu Coop Terno Tábor.

 

Zdroj: Jednota, OD Tábor

Praha, 8. března 2021