Co je nového na poli petfood

Aktuální trendy ve výživě psů a koček představují důraz na kvalitu výrobků, jejich složení, původ a způsob zpracování. Stále patrnější je vliv humanizace, roste zájem o přírodní výrobky bez chemických přísad a zvyšuje se tlak na jednoduchost receptur, celkovou srozumitelnost a transparentnost výrobků.

Společnost Dibaq a.s. reagovala na tyto aktuální trendy v oblasti petfood uvedením nové značky thePet+, která je určená především do běžné sítě obchodů.

thePet+ je mladá, perspektivní značka superprémiových produktů, která představuje moderní přístup k řešení výživy domácích mazlíčků. Byla vyvinuta ve spolupráci se zkušenými výživáři, kteří chápou péči o domácí zvířata jako celek. Ti na základě svých dlouholetých zkušeností navrhli produkty, které odpovídají nejaktuálnějším trendům v oboru pet food.

Podstatou značky je její zaměření na podporu zdraví. Všechny výrobky jsou obohaceny o tzv. funkční složky, tj. látky, které aktivně a zároveň pozitivně ovlivňují zdravotní stav domácího mazlíčka.

Holistická krmiva thePet+ poskytují zvířatům základní živiny, vitamíny, minerální látky a mnoho dalších nezbytných složek, které napomáhají stimulovat obranné funkce organismu a zabezpečují tak preventivní výživu zvířat. Funkční pochoutky thePet+ pak představují unikátní spojení chutné odměny a zdraví prospěšných složek, které napomáhají při podpoře dobré kondice domácích mazlíčků.

Vše se točí kolem kvalitních surovin

thePet+ respektuje přirozenou formu krmení zvířat, a proto jednu ze základních surovin, které byly pro výrobu produktů použity, představuje čerstvé maso. Nejen vysoká kvalita použitého čerstvého masa, ale také přímý systém jeho zpracování bez nutnosti zbytečných tepelných úprav před jeho přidáním do granulí, výrazně ovlivňují kvalitu výrobků, jejich výživovou hodnotu a jejich chutnost.

Receptury krmiv thePet+ díky svému grain free složení eliminují rizika potenciálních alergických reakcí, které se v dnešní době vlivem nestřídmého používání obilných složek v krmivech vyskytují více než často. Statistiky dokazují, že na určitou složku v krmivu je v současnosti alergické každé sedmé zvíře, právě obiloviny představují jeden z velmi častých zdrojů alergických reakcí.

Byliny, které představují účinnou složku produktů, napomáhají přirozeným způsobem podporovat zdraví a dobrou kondici domácích mazlíčků. Pro jednotlivé výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby odpovídaly potřebám konkrétních zvířat. Přírodní antioxidanty, podpora ledvin, trávení, imunity, detoxikace organismu, to vše a mnoho dalších oblastí je možné řešit přírodní cestou, která je pro zvířata přirozená.

Výrobky thePet+ neobsahují GMO, umělá ochucovadla ani barviva. Jsou vyráběny v České republice a obsahují pouze ty nejlepší suroviny, které ve spojení s profesionálním zpracováním garantují superprémiovou kvalitu výrobků.

 

Zdroj: www.thepetplus.cz

Praha, 17. března 2019