Centrum Černý Most rozšiřuje portfolio o první tuzemskou pobočku 4F

Centrum Černý Most rozšířilo svou nabídku sportovního a volnočasového oblečení o sortiment značky 4F. Vůbec první pobočka polské společnosti na českém trhu se má stát odrazovým můstkem její celoevropské expanze.

Prodejna 4FZákazníci Centra Černý Most se mohou těšit na rozmanitou škálu zboží co do funkčnosti, barev i kvality materiálů, které představují aktuální kolekce. Nováčka na českém trhu uvítají zejména milovníci sportu, přírody
a nejrůznějších volnočasových aktivit.

Polská značka 4F se specializuje na kvalitní sportovní oděvy pro všechny vyznavače pohybových aktivit, přírody, aktivitního života, ale i funkčních materiálů, pestrých barev a originálního designu. Sportovní nadšenci v Centru Černý Most najdou aktuální kolekce 4F. Jarně-letnímu sortimentu vévodí lesklé látky, reflexní potisk a mořem inspirované odstíny tyrkysové, kobaltu, tmavě zelené či svěží mátově zelené. 4F akcentuje

ve svých kolekcích i bezpečnost, proto byla zvýšená pozornost věnována reflexním prvkům, které nejen zlepšují viditelnost sportovců za šera, v mlze, ve večerních hodinách či v tmavých prostorách, ale zároveň dotváří svým originálním designovým provedením osobitý styl značky.

Podzimně-zimní kolekce se koncentruje především na špičkové technologie a materiály. Speciální bezešvé oděvy zaručují pohodlí  a padnoucí formu pro téměř každý typ postavy. Zákazníci se mohou těšit například i na rychleschnoucí  a ventilační materiály, jež napomáhají  rychlému odvodu potu z kůže. Barvám podzimního i zimního zboží dominují černá, šedá a námořnická modř s nevšedními prvky růžové a zelené pro sportovce, kteří svým outfitem rádi vybočují z davu.

„Hlavními principy značky 4F jsou kvalita, originalita a dostupnost korespondující i s filosofií Centra Černý Most. Jsme moc rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout zcela první pobočku této značky, jež obohatí nejen naše portfolio, ale i český trh,“ uvedl Tomáš Urbanovský, manažer Centra Černý Most. „Věřím, že zákazníci rádi navštíví prodejnu firmy, jež stojí mimo jiné za přípravou kompletních setů sportovního oblečení polských, lotyšských a srbských olympioniků na letošních hrách v Rio de Janeiru,“ dodal.

Firma 4F se kromě spotřebitelských produktů věnuje výrobě oděvů pro profesionály. Spolupracuje s několika sportovními kluby, ale například i polským, srbským a lotyšským olympijským týmem, polskou lyžařskou, atletickou, rychlobruslařskou či biatlonovou asociací a mnoha špičkovými individuálními sportovci.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Praha, 18. srpna 2016