CCC otevřelo svou druhou největší prodejnu v ČR

CCC ve středu 22. srpna otevřelo novou prodejnu v Centro Zlín, která se rozlohou cca 1350 m2 stala její největší prodejnou ve Zlíně a druhou největší v České republice.

CCC není v Centro Zlín nováčkem. Nová prodejna CCC změnila polohu a přesunula se do větších prostor, které jsou oproti původnímu umístění o téměř 900 m2 větší. Design prodejny je vyveden v novém konceptu podporujícím čistotu a minimalismus, který společnost CCC představila poprvé na podzim loňského roku.

Důraz klade na vystavené produkty a oživení prodejen velkými LED obrazovkami. Nová podoba prodejny s sebou přináší i nový sortiment zboží. Vedle dámské, pánské a dětské obuvi, kabelek a batohů nabídne zákazníkům také další módní doplňky jako šály, čepice, pásky, šperky či peněženky.

Ve Zlíně má CCC v současnosti tři prodejny, po celé České republice jich je celkem 86 a další expanze je naplánována na podzim letošního roku, kdy by mělo být otevřeno dalších 6 nových prodejen a 2 prodejny budou procházet rekonstrukcí do nového designu.

 

Zdroj: CCC

Praha, 24. srpna 2018