CCC otevřela v Letňanech největší prodejnu v ČR

Společnost CCC Czech otevřela v Praze Letňanech svůj zatím největší obchod v České republice. Nová prodejna se rozkládá na ploše 1 500 m2.

Doteď svou velikostí kralovala brněnská prodejna v OC Olympia, která má 1 300 m2. Pobočka v Letňanech se stane již osmdesátou prodejnou v České republice. CCC tak patří k nejrychleji rostoucí prodejní sítí v ČR v oblasti módy, nadále pokračuje ve svém plánu expanze, vylepšování a modernizování interiéru svých prodejen a je klíčovým hráčem na českém trhu v segmentu obuvi.

Nova_prodejna_CCC_Letnany4Nově otevřená pražská prodejna se nachází v obchodním centru Letňany, které je zároveň největším obchodním centrem u nás.  „Prodejna v Letňanech disponuje standardními prvky nového konceptu: přírodní materiály, ekologické LED osvětlení, velké výlohy a dětský koutek, kde děti mohou sledovat pohádky. Velkou novinkou je relaxační zóna, která je připravena v pánském oddělení. Pánové zde na gauči mohou sledovat televizi, zatímco jejich drahé polovičky se věnují nákupu bot a kabelek.“

„Nová prodejna v Letňanech je završením podzimní expanze CCC v ČR, během které jsme otevřeli nové prodejny v Plzni a Liberci. Navíc jsme několik stávajících prodejen rekonstruovali do nové modernější podoby a také zvětšili jejich prodejní plochu i šíři sortimentu. Jedná se zejména o prodejny v Galerii Vaňkovka, českobudějovickém Géčku a brněnském Campus Square,“ prozrazuje Roman Puchala, jednatel CCC Czech.

Tímto, ale CCC v expanzi nekončí. „I pro rok 2016 je v plánu otevírání dalších velkých prodejen v obchodních centrech, kde zatím naše značka chybí. Příkladem může být připravované jarní otevření prodejny v Centru Černý Most, “ dodává Roman Puchala.

CCC také mohutně expanduje do celé Evropy. Již nyní je možné prodejny CCC nalézt kromě Polska, České republiky, Slovenska také v Chorvatsku, Slovinsku, Maďarsku, Turecku, Rakousku, Rusku, Německu, Kazachstánu, Lotyšsku, Rumunsku, Bulharsku a na Ukrajině.

 

Zdroj: CCC Czech

Praha, 4. prosince 2015