CBRE hlásí tři povýšení v oddělení pronájmů maloobchodních prostor

Retailový tým společnosti CBRE, světového lídra v oblasti komerčních realitních služeb, ocenil dlouhodobé zkušenosti a loajalitu svých zaměstnanců hned třemi povýšeními. Jan Janáček byl jmenován novým vedoucím týmu pronájmů maloobchodních prostor a Naďa Kryglová s Alešem Nečasem byli uvedeni do funkce Associate Director. Vedoucím oddělení retail sektoru i nadále zůstává Tomáš Míček, který celý tým zastřešuje.

Velmi mě těší, že Jan Janáček přijal nabídku vést oddělení retailového pronájmu. Jeho dlouholeté zkušenosti s prací v maloobchodu, a to jak na straně nájemců, tak pronajímatelů, jsou společně se silnými manažerskými schopnostmi, které prokázal během své činnosti v CBRE, velkým přínosem pro naši společnost i klienty, jež zastupujeme,“ komentuje Tomáš Míček, vedoucí oddělení retail sektoru a správy obchodních center v CBRE, a dodává: „Zároveň jsem potěšen, že mohu oznámit povýšení Nadi Kryglové a Aleše Nečase, kteří oba dlouhodobě odvádějí skvělou práci. Oceňuji, že díky velké senioritě v týmu se nám daří vzájemně předávat zkušenosti napříč celým oddělením a posouvat kvalitu nabízených služeb stále kupředu. Naše lettingové oddělení tak bude ještě silnější a maximálně připravené na další období, které v současné době protikoronavirových opatření není pro celý sektor maloobchodu vůbec jednoduché.“

Jan Janáček má již třináct let zkušeností v retailovém sektoru, kdy mj. zastával vysoké manažerské pozice ve společnostech Pietro Filipi nebo Orsay. V maloobchodním oddělení CBRE působí již čtvrtým rokem. Dosud se v CBRE intenzivně podílel na lettingových aktivitách v několika regionálních obchodních centrech v rámci exkluzivních mandátů a poskytoval i odborné poradenství včetně zpracování studií proveditelnosti pro klienty z řad pronajímatelů. Nově se jeho agenda rozšíří zejména o vedení týmu, který mj. úspěšně zastupuje nájemce při jejich expanzích a zprostředkovává pronájmy v obchodních centrech, retail parcích a na hlavních nákupních třídách v Praze a Brně. Součástí jeho agendy budou také akvizice v rámci rozvoje nových projektů, spoluvytváření strategií a další rozvoj komplexního portfolia služeb. Jan Janáček je absolventem Univerzity Palackého v Olomouci. Hovoří anglicky a polsky. Ve volném čase hraje lední hokej, věnuje se běhu a geocachingu s rodinou.

Naďa Kryglová působí na trhu komerčních nemovitostí téměř deset let. Součástí retailového týmu CBRE je od roku 2016 a specializuje se na projekty ve výstavbě a obchodní centra procházející modernizací se zaměřením na Prahu. Mezi její klíčové projekty patří OC Letňany, kde se podílela na lettingové strategii a Bořislavka Centrum, kde řídí proces pronájmů obchodních jednotek. Mimo jiné zajišťovala také pronájmy v obchodních centrech VIVO! Hostivař, Futurum Ostrava nebo Varyáda Karlovy Vary. Naďa Kryglová je absolventkou magisterského studia na Vysoké škole finanční a správní. Hovoří plynně anglicky a francouzsky. Mezi její zájmy patří četba a cestování.

Aleš Nečas se pohybuje v sektoru komerčních nemovitostí od roku 2007. V oddělení pronájmu nákupních center CBRE působí téměř pět let. Zaměřuje se především na pronájem nemovitostí v regionálních městech a transformaci obchodních center v rámci rekonstrukcí či rozšíření. Z obchodních center se jedná např. o OC Nisa Liberec, OC Futurum Kolín, OC Letňany, OC Plzeň, OC VIVO! Hostivař a další. Aleš Nečas vystudoval Národohospodářskou fakultu na VŠE a hovoří plynně anglicky. Ve volném čase rád jezdí na kole a cestuje.

 

Zdroj: Crest Communications, a.s.

Praha, 2. prosince 2020