Calzedonia otevřela novou prodejnu Na Příkopě

Ve čtvrtek 24. 6. 2021 otevřela italská značka Calzedonia novou prodejnu na lukrativní pražské adrese Na Příkopě.

I přes náročné období celosvětové pandemie dokázala značka Calzedonia ze skupiny Calzedonia Group růst i na českém trhu. Po slavnostním otevřením prodejny Intimissimi v pražském Quadriu či prodejny Tezenis v OC Nový Smíchov přichází otevření prodejny i v centru Prahy. Prestižní lokalita Na Příkopě je ideálním prostorem pro italskou kvalitu Calzedonia.

V nové prodejně si mohou zákaznice vyzkoušet z mnoha střihů plavek vhodné pro každý typ postavy. I letos je Calzedonia věrná udržitelnosti a přináší nové plavky z recyklovaných PET plastových lahví. Letošní řada Indonésie nabízí bikiny i jednodílné plavky z úžasně měkké a pohodlné látky, která rychle schne a která je především šetrná k naší planetě.

Slavnostní otevření prodejny Calzedonia je provázeno standardními postupy vzhledem k přijatým hygienickým opatřením.

Značka Calzedonia vznikla v italské Veroně v roce 1986 jako první z pěti značek dynamicky rostoucí společnosti Calzedonia S.p.A. Značka se specializuje na prodej plavek, plážového oblečení, legín, punčochového zboží a ponožek pro ženy, muže i děti. Celosvětově má přes 2 100 prodejen.

Ve stálých i sezónních kolekcích Calzedonie se odráží aktuální módní trendy, a to jak v barvách, tak i ve zpracování. V kolekci Basic si zákazníci mohou vybrat ze široké nabídky artiklů pro každodenní využití. Letní plavková kolekce Calzedonia je známá svou širokou nabídkou jednodílných i dvoudílných plavek, u kterých lze horní a spodní díly libovolně kombinovat. Každá žena si tak může vybrat plavky, které ji dokonale padnou.

 

Zdroj: PR Specialist

Praha, 30. června 2021