BIOFACH – setkání bio světa

BIO v celé své rozmanitosti představí na mezinárodním veletrhu BIOFACH od 13. do 16. února 2019 přes 3200 vystavovatelů z celého světa. Bio potraviny, zdravá výživa, vegan, trvalá udržitelnost, zdravý životní styl, ekologické zemědělství, recyklace, to je jen stručný výčet pojmů, které po dobu čtyř dnů budou znít norimberským výstavištěm.

BIOFACH láká již řadu let odborníky z bio branže a ekologického zemědělství, aby se zde informovali o novinkách a trendech. Také letos je 10 veletržních hal zaplněno do posledního místa. Přijeďte se i vy informovat v půli února do Norimberku, co hýbe bio světem.

Rušno je nejen ve výstavních halách. Také paralelně probíhající BIOFACH kongres je magnetem, který přitahuje na svůj pestrý odborný program tisícovky odborníků.

Souběžně s veletrhem BIOFACH probíhá mezinárodní veletrh přírodní kosmetiky VIVANESS.

Veletržní duo BIOFACH a VIVANESS je místem, kde se můžete inspirovat, získat nové kontakty a navázat obchodní vztahy. Oba uvedené veletrhy jsou kontraktační neprodejní veletrhy. S jednou vstupenkou můžete navštívit oba veletrhy, všechny přednášky a workshopy z kongresu, zakoupíte-li si vstupenku v předprodeji online, tak vám poslouží také jako jízdenka na městskou hromadnou dopravu v Norimberku. Online se lze registrovat na: www.biofach.de/en/visitors/tickets.

V případě dotazů kontaktujte výhradní zastoupení norimberské veletržní společnosti v ČR, společnost PROveletrhy s.r.o., tel.: 775 663 700, info@proveletrhy.cz, www.proveletrhy.cz.

 

Zdroj: BIOFACH

Praha, 3. února 2019