BILLA znovuotevírá prodejnu v OC Spektrum v Čestlicích

Společnost BILLA otevírá letos svoji 1. prodejnu. Zbrusu nová prodejna byla po 2 letech znovuotevřena v OC Spektrum ve středočeských Čestlicích na východě Prahy. Na prodejní ploše o rozloze 1 200 m2 zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých potravin, křupavé pečivo, čerstvé maso a ryby i potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality v regálu s označením BILLA Regionálně.

Nová prodejna BILLA se otevřela veřejnosti ve čtvrtek 25. března 2020, v 7.00 hodin ráno. Disponuje prvotřídním sortimentem rozšířeným o pult čerstvého masa, ryb, ovoce a zeleniny, pečiva, ale například i regionálních specialit. Své místo zde dostal i salátový bar, chladicí vana se sushi nebo pult s ořechy a sušenými plody.

K pohodlnému nákupu zákazníků přispěje také 136 parkovacích míst, včetně těch pro rodiče s dětmi a hendikepované. V pokladní zóně zákazníci naleznou nově také celkem 6 samoobslužných pokladen pro rychlé odbavení bez front. Čestlická prodejna bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 21.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 21.00 hodin.

„Jsme velice rádi, že můžeme své služby znovu po 2 letech nabídnout obyvatelům Čestlic a okolí. V minulosti byla zdejší BILLA velmi oblíbenou a já jsem velmi rád, že se do prostor nového obchodního centra vracíme,“ říká Jaroslaw Szczypka generální ředitel BILLA ČR.

Na území Středočeského kraje se jedná o 41. prodejnu, na území ČR jde v pořadí o 240. supermarket, který BILLA provozuje.

Prodejna BILLA v Čestlicích u Prahy disponuje moderními technologiemi, které výrazně šetří energie a chrání tak životní prostředí. Zároveň její uspořádání splňuje požadavky a přání zákazníků, aby byl jejich nákup co nejpříjemnější.

Privátní značky společnosti BILLA

Společnost BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých a regionálních dodavatelů. Čerstvé maso výhradně z českých chovů pořídíte pod značka Vocílka, jejíž tváří je populární šéfkuchař Jan Punčochář. České ovoce a zeleninu v regálech najdete pod značkou Česká farma. Kvalitní produkty značky Clever jsou zaručeně dobrou volbou pro spořivé zákazníky. Značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány. A pokud spěcháte, tak veškeré saláty, bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy.

BILLA a podpora regionálních výrobců

Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.

Věrností klub BILLA Bonus Club

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu v Čestlicích získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma svůj oblíbený časopis Gusto.

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 29. března 2021