BILLA otevřela v Ostravě již čtvrtou prodejnu

Široký výběr produktů, regionální speciality, moderní prodejní plocha vybavená energeticky úspornými chladícími a mrazícími systémy. Nový supermarket BILLA v Ostravě – Dubině se zařadí mezi nejmodernější obchody BILLA v České republice.

Dne 2. prosince byl otevřen již čtvrtý moderní supermarket BILLA v Ostravě, Bohumíra Četyny 3025/15. Na obyvatele města čeká ca 800 m2 prodejní plochy, na níž zákazníci naleznou vše, po čem touží srdce skutečných gurmánů. Další z moderních prodejen BILLA v České republice nabízí širokou nabídku ovoce a zeleniny, mnoho druhů čerstvého zboží, hotových chlazených pokrmů a velký výběr lahůdek. Nechybí rozmanitá nabídka voňavého a křupavého pečiva. Obchody BILLA nabízejí široký výběr zboží včetně velkého portfolia vlastních značek: značku BILLA pro vysoce kvalitní produkty za příznivou cenu, Naše bio představující řadu výrobků v bio kvalitě, čerstvé maso ryze českého původu pod značkou Vocílka, Českou farmu pro tradiční české ovoce a zeleninu, BILLA Premium pro špičkové potraviny nebo značku Clever pro radost z šetření.

Nový obchod BILLA je otevřen od pondělí do soboty od 7:00 to 21:00 a v neděli od 8:00 do 20:00. Zákazníci prodejny mohou pohodlně zaparkovat na některém z 57 parkovacích stání na přilehlém parkovišti.

Podpora českých dodavatelů

BILLA nabízí rozmanitou paletu českých výrobků, které dosahují ca 75 % sortimentu. Společnost BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých producentů, včetně malých lokálních prvovýrobců. A tak i v této prodejně naleznou zákazníci širokou nabídku domácích a regionálních produktů za příjemné ceny.

Jaroslaw Szczypka doplňuje: „Jsem hrdý na to, že BILLA podporuje regionální výrobu. Jsme si vědomi jejího nesporného významu – nejen že podporuje prosperitu kraje, ale vytváří také nová pracovní místa pro obyvatele této země.“

30 nově vytvořených pracovních míst pro region

„Nový supermarket BILLA nepřichází pouze s bohatou nabídkou produktů, ale zároveň díky němu můžeme vytvořit 30 pracovních míst,“ vysvětluje generální ředitel BILLA Jaroslaw Szczypka a doplňuje: „Jsem si jist, že náš tým brzy přesvědčí místní obyvatele o skvělé nabídce kvalitních produktů za příznivé ceny.“

Úspora energií pro lepší životní prostředí

BILLA se zaměřuje na ochranu životního prostředí a ovzduší. BILLA je součástí skupiny REWE International AG se sídlem ve Vídni – Neudorfu. Mateřská společnost se zavázala být nápomocna při plnění cílů v oblasti ochrany prostředí definované EU, k nimž se Rakousko připojilo. Také v České republice se BILLA soustředí na úsporu energií, redukci emisí a recyklaci odpadů.

Skvělý výběr, moderní vzhled

Prodejna nabízí ca 8 000 artiklů na prodejní ploše téměř 800 m2. Široké uličky a velkorysý prostor kolem pokladen umožňuje pohodlný pohyb po prodejně. Moderní vzhled (například díky použitým materiálům kamene a dřeva) a ladící barvy evokují upřímnost a vzdušnost místa.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a potěšte své blízké kvalitními a čerstvými potravinami z vaší nové prodejny BILLA!

 

Zdroj: REWE International AG

Praha, 5. prosince 2016