Billa otevřela další supermarket v Praze

Svůj nový supermarket otevřela Billa ve čtvrtek 23. listopadu, v pražských Jinonicích na adrese Mechanika 2, Walterovo náměstí 329/3. Na prodejní ploše 760 m2 svým zákazníkům Billa nabídne široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Chybět nebude ani oblíbený regionální regál s výrobky od lokálních dodavatelů. Aktuálně Billa v České Republice provozuje celkem 217 prodejen.

Nový supermarket bude otevřený 7 dní v týdnu, a to od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00 hod. Bezproblémové nakupování v supermarketu zajistí také 20 parkovacích míst. V den slavnostního otevření čekala na zákazníky řada akcí a slev. Ke každému nákupu dostali darem nákupní tašku a při nákupu nad 500 Kč také láhev šumivého vína zdarma.

„Jsme rádi, že se podařilo otevřít další prodejnu v Praze. Přiblížili jsme se tak našim zákazníkům, na které čeká široká škála produktů z celého Česka i speciality a výrobky od místních dodavatelů. Více než 75 % našeho sortimentu pochází z tuzemska a naším cílem je tento podíl do budoucna ještě zvyšovat,“ uvádí generální ředitel Billa ČR pan Jaroslaw Szczypka. „Otevřením nové prodejny nabízíme v této pražské části také na tři desítky pracovních míst, a to jak na hlavní pracovní poměr, tak na částečný úvazek,“ dodává Jaroslaw Szczypka.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu Praha – Jinonice najdou zákazníci širokou paletu čerstvého ovoce a zeleniny, čerstvého masa, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin nebo kosmetiky a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky. Nakupující se také mohou těšit na denní rozmanitou nabídku voňavého a křupavého pečiva.

 

Zdroj: REWE International AG

Praha, 25. listopadu 2017