BILLA odmění zaměstnance dárkovou kartou v hodnotě až 2 500 Kč

Společnost BILLA provozující v České republice 241 supermarketů předá svým zaměstnancům na prodejnách, centrále i v logistice na začátku prosince dárkové vánoční karty v hodnotě až 2 500 Kč.

„Předvánoční období patří mezi hektické v každém sektoru, v maloobchodu to nicméně platí dvojnásob. Naši zaměstnanci odvedli skvělou práci a za to jim patří velký dík. Za jejich nasazení jim proto chceme i letos poděkovat a já věřím, že jim touto odměnou zpříjemníme nadcházející vánoční svátky v kruhu jejich nejbližších,“ říká Šárka Brennerová, vedoucí personálního oddělení BILLA Česká republika.

BILLA začátkem adventu také zveřejnila otevírací dobu svých prodejen během Vánoc. Na Štědrý den zůstanou již tradičně prodejny BILLA otevřené v dopoledních hodinách pro poslední nákupy. Během svátků 25. a 26. prosince a na Nový rok 1.1. 2022 pak zůstanou prodejny pro zákazníky uzavřeny. Na Silvestra si zákazníci budou moci nakoupit od 7.00 do 17.00 hodin.

Výjimku ve dnech, kdy bude dle zákona zavřeno, tvoří prodejny na Hlavním nádraží v Praze a nově i v Brně, na Letišti Václava Havla a všechny čerpací stanice Shell s konceptem BILLA Stop&Shop. Informace o otevírací době konkrétních prodejen BILLA a výjimkách zákazníci naleznou na webových stránkách billa.cz.

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 6. prosince 2021