BILLA a Shell otevřely 70. prodejnu BILLA stop & shop

Populární prodejní koncept BILLA stop & shop se nadále rozrůstá a šetří tak čas stále většímu počtu řidičů. Společnosti po pěti letech úspěšné spolupráce nabízí kvalitní a čerstvé potraviny již na 70 čerpacích stanicích v České republice. Jubilejní prodejna byla otevřena v Aviatické ulici nedaleko pražského letiště v Ruzyni.

Jedinečný koncept společností BILLA a Shell se těší velké oblibě zejména mezi řidiči. Pestrá nabídka kvalitního sortimentu BILLA je totiž na čerpacích stanicích Shell dostupná 24 hodin denně, sedm dní v týdnu, čímž ušetří mnoho času. Právě to je podle výzkumu Kantar* největším přínosem takovýchto prodejen – rychlost nákupu a s ním spojená úspora času.

Otevřením v pořadí 70. prodejny se tak opět rozšířila možnost rychlého nákupu zejména základních potravin spojená s možností souběžného tankování kvalitních pohonných hmot Shell díky nádvorní obsluze. Dle výzkumu běžný denní nákup základních potravin spolu s natankováním pohonných hmot zabere díky tomuto konceptu pouze 6–8 minut. Navíc výběr sortimentu zahrnuje až 1 000 položek a zákazníci mohou získat čerstvé a kvalitní produkty, aniž by ztratili cenný čas.

„V dnešní době, kdy všichni spěcháme, je potřeba ušetřit čas na místech, kde je to možné. Vyslyšení přání a potřeb našich zákazníků je jednou z našich hlavních priorit, a tak jsme rádi, že jsme našli s naším partnerem – společností Shell Czech Republic a.s. – další lokality a mohli tento koncept rozšířit na dalších 5 čerpacích stanic,“ říká generální ředitel BILLA ČR Jaroslaw Szczypka.

„Jsem velmi rád, že se společným úsilím podařilo v letošním roce rozšířit prodejní koncept Billa stop & shop na již téměř polovinu našich čerpacích stanic v České republice a naši zákazníci oceňují možnost tankování našeho kvalitního paliva společně s rychlým nákupem v jakoukoliv denní či noční dobu,“ komentuje společnou spolupráci Jan Čapský, zodpovědný za provoz čerpacích stanic Shell v České republice a na Slovensku.

V roce 2019 zprovoznily BILLA a Shell 5 nových BILLA stop & shop prodejen, konkrétně v Bohdalecké ulici na Praze 4, v ulici Nejedlého v Hradci Králové, v Novinářské ulici v Ostravě, v Lidické ulici v Havlíčkově Brodě a nejnovější v Aviatické ulici v Praze – Ruzyni.

 

Zdroj: BILLA, spol. s r.o.

Praha, 8. ledna 2020