Allegro s Mallem prohlubují vazby, českým zákazníkům přináší populární Smart!

Internetové tržiště Mall.cz dále pokračuje v integraci se společností Allegro a nově do Česka přináší službu Smart!, která umožní zákazníkům výrazně ušetřit na dopravě. Mezi polskými zákazníky je obdobná služba pod značkou Allegro Smart! dlouhodobě velmi oblíbená a nyní mohou jejích výhod využívat i nakupující na Mallu. Možnost bezplatného doručení mají od 24. 11. k dispozici všichni registrovaní zákazníci, přičemž nabídka se vztahuje na miliony produktů v sortimentu, ať už je prodává přímo Mall, nebo některý z tisíců partnerských e-shopů. Současná akce potrvá po dobu dvou měsíců do 24. 1. 2023.

Možnost nechat si své zásilky doručit zcela zdarma je nyní dostupná všem zákazníkům Mallu, kteří si zaregistrují zákaznický účet a přijmou marketingová sdělení. Bezplatná doprava bude automaticky uplatněna na každý nákup s minimální hodnotou 299 korun. Miliony produktů, na které je možné uplatnit dopravu zdarma, jsou označeny symbolem Smart!. Službu mohou využívat fyzické osoby i zákazníci nakupující na IČO, a to na neomezený počet zásilek.

Bezplatné doručení do tisíců výdejních míst

V rámci probíhající integrace děláme vše pro to, abychom zákazníkům napříč trhy přinášeli ty nejlepší služby a s nimi i špičkovou nákupní zkušenost. Jsme proto velmi rádi, že můžeme i českým zákazníkům Mallu představit oblíbený Smart! a s ním i možnost nakupovat bez platby za dopravu,“ popisuje Roy Perticucci, CEO skupiny Allegro, a doplňuje: „Náš členský program Allegro Smart! funguje v Polsku už od roku 2018 a pravidelně ho využívá více než 5 milionů zákazníků. Nyní přinášíme jeho ochutnávku i českým zákazníkům.”

Svou objednávku si mohou nechat zákazníci doručit zdarma do jakéhokoliv výdejního místa, kterých Mall aktuálně nabízí již téměř 15 tisíc napříč celou Českou republikou. Kromě tradičních pick-up pointů mohou zákazníci využít i samoobslužné boxy, které jsou poslední dva roky mezi nakupujícími čím dál oblíbenější, a to i díky tomu, že jsou dostupné nepřetržitě. Těchto boxů je po Česku již více než 3 000, Mall přitom počet výdejních míst neustále navyšuje.

Více než 5 tisíc e-shopů na jednom místě

Mall aktuálně nabízí zboží od více než 5 tisíců obchodníků, a představuje tak největší marketplace v Česku. Každý měsíc se Mall marketplace rozrůstá i o několik stovek nových prodejců. Samotní zákazníci si pak na tržišti cení především širokého výběru z více než 5,5 milionu produktů z nejrůznějších kategorií i cenových hladin.

Věříme, že v období vánočních nákupů zákazníci uvítají jakýkoliv způsob, jak své výdaje spojené s nákupem dárků o něco snížit. Cílem programu Mall Smart! je poskytnout našim zákazníkům ještě dostupnější a pohodlnější možnost online nákupů a zároveň je podpořit v současné náročné ekonomické situaci,“ komentuje spuštění dopravy zdarma Alvise Favara, CCO skupiny Allegro.

Bezplatná doprava je vítanou novinkou nejen pro zákazníky, ale i pro samotné prodejce. Služba Mall Smart! je totiž nástrojem, jak k nákupu na tržišti motivovat ještě větší množství zákazníků a zároveň tak obchodníkům pomoci s navýšením prodejů. Mall marketplace konstantně roste především poslední dva roky, což dokládají také čísla z meziročního porovnání – ve stejném období v roce 2021 byla na tržiště napojena přibližně polovina aktuálně prodávajících obchodníků a šíře nabídky představovala třetinu té současné. Nejrychleji přitom roste nabídka produktů v kategorii módy, auto moto, ale i nábytku, kde se v meziročním srovnání rozšířila o několik stovek procent. Čeští zákazníci na Mall tržišti oceňují především to, že jim umožňuje nakoupit na jediném místě vše, co zrovna potřebují, a to v dobře známém a důvěryhodném prostředí.

 

Zdroj: Mall Group

Praha, 28. listopadu 2022