Albertu bude stačit rekordních 16 dní na kompletní modernizaci prodejny na Chodově

Albert v obchodním centru Chodov dostane zcela nový kabát. Prodejna je od soboty 27. července do neděle 13. srpna pro nakupující uzavřená a probíhá tam kompletní modernizace. Zákazníci se od pondělí 14. srpna mohou těšit na pohodlný zážitek z nakupování ve zbrusu novém prostředí. Obchod nabídne mimo jiné speciální oddělení s potravinami pro zdravý životní styl, exkluzivní vinotéku nebo fresh bar.

Albert v oblíbeném obchodním centru na pražském Chodově čeká kompletní modernizace. Proměna proběhne v rekordně krátkém čase. Prodejna je od soboty 29. července zcela uzavřená, v nové podobě se však pro zákazníky otevře už v pondělí 14. srpna.

Nový koncept obchodu vychází vstříc měnícím se nákupním zvyklostem spotřebitelů, jako je například aspekt zdravého životního stylu při výběru potravin. Zároveň ale nová podoba prodejny respektuje základní potřeby zákazníků, jako je rychlost, pestrý výběr a pohodlí.

Moderní obchod plný inspirace

Právě rychlost nakupování a snadný výběr zboží umožní nové inovativní uspořádání chodovského obchodu.

„Při navrhování nové prodejny jsme se snažili myslet zejména na to, aby byl pro zákazníky nákup pohodlnou záležitostí, ať už budou přicházet pro rychlou svačinu do práce či školy, nebo za větším rodinným nákupem,“ říká Kateřina Harris, marketingová ředitelka obchodního řetězce Albert, a doplňuje: „Jsme si jistí, že nabídka uspokojí i ty, kteří hledají něco speciálního.“

Nová prodejna na Chodově nabídne nový a bohatší sortiment, který Albert zákazníkům představí ve zvláštním katalogu. Dále tam nakupující najdou třeba speciální oddělení se skutečně širokou nabídkou potravin pro zdravý životní styl, exkluzivní vinotéku nebo fresh bar se zajímavým sortimentem jídla a pití pro rychlé občerstvení. Zákazníci se mohou těšit na moderní prostředí obchodu, jenž svým stylem jednotlivých oddělení připomíná tržiště a přináší nový inspirativní zážitek z nakupování.

Zdroj: AHOLD Czech Republic, a.s.

Praha, 4. srpna 2017