Albert podpoří zaměstnance slevami na nákup i bonusy

Energetická krize a s ní spojený růst nákladů ovlivní letošní Vánoce. Společnost Albert vnímá tuto situaci, proto bude provozním zaměstnancům v prodejnách vyplácet mimořádné vánoční odměny ve výši 2 000 korun. Přidá dvě 15% slevy na velký rodinný nákup v listopadu a prosinci. Mimořádné odměny navazují na dvě letošní navýšení mezd, která proběhla v lednu a září.

Albert letos do navýšení mezd a mimořádných odměn investuje více než sto milionů korun. „Naše společnost velmi citlivě vnímá náročnou situaci, kterou sebou přináší vysoká inflace, rostoucí ceny energií, ale i dalších životních potřeb. Jako dobrý zaměstnavatel na tuto situaci již poněkolikáté reagujeme i za cenu mimořádných nákladů. Zaměstnance po celé České republice v předvánoční době opět podpoříme. V prvním kroku jsme mimořádně, letos již podruhé navýšili mzdy a teď v předvánočním období přidáváme i mimořádné odměny a rodinné nákupy se slevou. V prodejnách se zpráva setkala s příznivým ohlasem a skvělá zpětná vazba ukazuje, že Albert je dobrým a vyhledávaným zaměstnavatelem,“ popisuje Michal Pavelka, senior viceprezident pro operativu a logistiku ve společnosti Albert Česká republika.

Mimořádné odměny pro provozní zaměstnance prodejen bude vyplácet v listopadu a prosinci. Kromě toho budou moci rodiny a přátelé zaměstnanců Alberta využít dvě 15 % slevy na velký nákup v listopadu a prosinci.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 24. října 2022