Albert otevřel další novou prodejnu. Sídlí v Brně

Po hypermarketu v Benešově jde o další nový obchod otevřený v průběhu prázdnin. Supermarket nabízí pohodlný a rychlý nákup s důrazem na čerstvé potraviny. Urychlení nákupu pomáhá i trojice samoobslužných pokladen.

Prodejna je vybavena mnohými inovacemi, jako jsou elektronické cenovky, LED osvětlení či chladící a mrazící nábytek se dveřmi, které pomáhají šetřit energie. Kromě otevírání nových prodejen Albert ty stávající také modernizuje. Nejvíce rekonstrukcí letos proběhne právě v Brně.

Nový supermarket v Bratislavské ulici je umístěn v nově postavené budově nedaleko úrazové nemocnice. Zákazníci v něm můžou vybírat ze širokého sortimentu s důrazem na čerstvost i na produkty podporující zdravý životní styl, včetně výrobků Fresh Bistro, které jsou ideální pro rychlý oběd nebo svačinu. Sekce Zdravě s Albertem nabízí sortiment pro různá zdravotní omezení či stravovací návyky, ať už jde o produkty bio, veganské či vegetariánské, bez lepku, cukru či laktózy. V obchodě nechybí ani lednice s regionálními pivy včetně těch od pivovaru Herold, který je kousek.

Prodejna očekává široké spektrum zákazníků. „Jsme naproti nemocnici, takže předpokládám, že k nám budou chodit nakupovat jednak lidé, kteří jdou na návštěvu, tak i její personál. O kus dál jsou kanceláře a sídlí policie, takže cestu by k nám mohli najít i tito zaměstnanci,“ míní Lukáš Kumpošt, manažer prodejny.

„Při odbavení mohou zákazníci využít trojici samoobslužných pokladen, na kterých lze platit kartou a dvě klasické s obsluhou,“ popisuje Lukáš Kumpošt. Nechybí kompletně moderní vybavení, včetně LED osvětlení či chladícího nábytku, který je osazen teplotními čidly. Ta pomáhají hlídat teplotu, šetřit energii a snižovat tak uhlíkovou stopu. Elektronické cenovky zase šetří práci zaměstnancům a také papír. Prodejna je pro zákazníky otevřena denně od 7:00 do 21:00.

V Brně letos proběhne nejvíc modernizací

Zákazníci mohou v jihomoravské metropoli využít k nákupu na tři desítky prodejen Albert. Ty stejně jako v dalších částech republiky obchodník modernizuje. Do jejich renovace a instalace zelených řešení ročně investuje více než miliardu korun. V této částce je i investice do otevíraní nových obchodů.

Právě letos proběhne v Brně nejvíce renovací. Novou podobu již například získal supermarket na Moravském Náměstí, na Libušině třídě či na Mendlově náměstí a do konce roku proběhne ještě modernizace jednoho brněnského hypermarketu.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 27. srpna 2023