Albert Online rozšiřuje počet měst, kam doručuje potraviny

Služba online obchodu Albert se od roku 2021, kdy nabídla doručení potravin obyvatelům Brna, rozšířila do dalších velkých moravských měst. Nákup si už mohou pohodlně objednat také obyvatelé Olomouce, Ostravy, Zlína a Otrokovic.

Letos na podzim plánuje další rozvoj do měst v Moravskoslezském a Olomouckém kraji. Zákazníci si nově vyberou z ještě většího sortimentu, který obchodník rozšiřuje o více než 3 000 položek. Mohou také využít více akcí. Zároveň s tím se mění i název služby na Albert Online.

Albert nabízí rozvoz potravin již téměř milionu zákazníků, kteří mohou vybírat z tisíců položek. Tento počet ještě vzroste. „Albert Online nabídne nyní stejnou šíři sortimentu jako kompaktní kamenné prodejny. Také jsme rozšířili počet akcí, aby zákazníci našli stejně příznivé ceny v online prodeji jako v kamenných obchodech,“ vysvětluje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert.

Albert Online také pro Frýdek-Místek, Havířov, Přerov a Prostějov

Nově bude moci službu Albert online využít dalších více než dvě stě tisíc zákazníků. Na začátku října vyjedou první dodávky s potravinami také do měst v okolí Ostravy a Olomouce, půjde o Frýdek-Místek, Havířov, Přerov a Prostějov. Zákazníci v nových městech a také v Ostravě samotné budou moct využít službu doručení ve stejný den.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

25. září 2023