Albert na Václavském náměstí otevřel pro zákazníky zcela v novém

Zákazníci supermarketu Albert na Václavském náměstí si od středy 3. dubna mohou užívat nákupy v novém. Obchod se po třítýdenní přestavbě představil v modernější a přehlednější podobě.

Prodejna prošla komplexní modernizací, její interiér odpovídá současným trendům s cílem nabídnout zákazníkům pohodlnější nakupování v příjemných prostorách, a to navíc s řadou novinek včetně rozšířeného oddělení čerstvých a zdravých potravin.

Rekonstrukce trvala tři týdny, po které byla prodejna zavřená. Díky tomu jsou nyní její prostory vybaveny moderními technologiemi, které navíc výrazně snižují spotřebu energie i celkovou uhlíkovou stopu. Celý prostor působí mnohem elegantněji a zboží je nově uspořádáno tak, aby usnadnilo nakupujícím výběr jejich oblíbených produktů.

Díky úspornosti a vzdušnosti interiéru se zákazníci rychle a snadno zorientují v prostoru a vždy tak najdou to, co hledají, ať už jde o čerstvé ovoce a zeleninu, chléb od regionálních pekařů nebo delikatesy z tradičního pultového prodeje. „Věříme, že nakupující v centru Prahy ocení také wi-fi připojení a novinku v podobě koutku Zdravě s Albertem.

Najdou v něm na jednom místě desítky výrobků, které vychází vstříc zdravému životnímu stylu i speciálním nárokům zákazníků, kteří musí či chtějí jíst bez lepku, laktózy, diabeticky nebo hledají veganské, raw či produkty v bio kvalitě,“ popisuje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert, a dodává: „Přejeme našim zákazníkům, aby pro ně byla nová prodejna v srdci Prahy příjemným místem k nákupu i setkávání.“

Nákup zákazníkům urychlí také nové samoobslužné pokladny. Řada novinek včetně kompletně nového zázemí čeká rovněž na zaměstnance pražského obchodu.

 

Zdroj: Albert Česká republika, s.r.o.

Praha, 5. dubna 2019