8. ročník veletrhu Insights-X

Cenný zdroj inspirace pro maloobchodníky, trendy licenční témata a prostor pro intenzivní networking: InsightsArena má pro 8. ročník veletrhu Insights-X k dispozici širokou škálu informací, propagačních akcí a služeb. Speciální prostor od 11. do 14. října včetně eXtra Day v hale 10.0 v novém designu a přepracovaném konceptu zve všechny účastníky veletrhu k objevování a účasti.

Lákadlem je nový Retail Inspiration Hub, který nabídne inovativní designové tipy pro umístění zboží v místě prodeje. Retail Inspiration Hub se zaměří na aktuální trendy v oboru. Odprezentuje výsledky studie „Insights-X Trends“ a ve spolupráci s vystavovateli je představí z pohledu praktického využití. Průzkum zpracovala exkluzivně pro Insights-X Gabriela Kaiser. BRANDmate Plaza ukáže, jak mohou průmysl a maloobchod zvýšit své prodeje pomocí licencí a partnerství. Stejnojmenná B2B networkingová akce pro nové licencování a partnerství představí produkty z licenčního sektoru. „To dělá z InsightsArena centrální kontaktní místo pro maloobchodníky,“ vysvětluje Christian Ulrich, mluvčí představenstva Spielwarenmesse eG. „Zde můžete najít generátory prodeje pro váš sortiment a zjistit, jak můžete vytvořit působivé nákupní zážitky ve vašem vlastním obchodě.“

InsightsArena podtrhuje svůj osobitý zážitkový charakter speciální praktickou aktivitou. Zde mohou odborní návštěvníci umělecky navrhnout stěny fotoboxu. Vznikne tak jedinečné umělecké dílo napříč celým Insights-X. Fotografie vlastního uměleckého přínosu si budou moci odnést domů jako suvenýr. O pár metrů dál pozve návštěvníky k poslechu PodcastLounge. Zde mohou účastníci veletrhu živě sledovat, až bude tým podcastů Spielwarenmesse hovořit se zástupci průmyslu o aktuálních tématech. O kulinářskou pohodu bude postaráno i v InsightsArena. Integrovaný salonek s jídlem a pitím vytváří příjemnou atmosféru pro krátkou přestávku od veletržního podnikání.

Podrobné informace o InsightsArena jsou k dispozici na webových stránkách www.insights-x.com/insightsarena.

Zdroj: Spielwarenmesse eG

Praha, 5. září 2023