Nové pobočky v Praze i Karlových Varech završují expanzi po celé ČR
Praha 5. prosince 2024 – Bageterie Boulevard, přední česká síť exprès gourmet restaurací oznamuje další milníky ve své expanzi. Po otevření 64. restaurace v Karlovarském kraji v obchodním centru Varyada v Karlových Varech na konci listopadu nyní otevírá i novou pobočku v Dlouhé ulici na Praze 1.
Pobočka v Karlových Varech završila celorepublikovou expanzi
Karlovarská pobočka byla slavnostně otevřena 29. listopadu v nově vybudovaném a otevřeném foodcourtu obchodního centra Varyada. Jedná se o důležitý milník pro značku Bageterie Boulevard, která tímto krokem získala zastoupení ve všech krajích České republiky. Moderní prostředí foodcourtu poskytuje zákazníkům komfortní prostor pro vychutnání ikonických receptur. Pobočka je navíc vybavena šesti samoobslužnými kiosky, díky kterým si zákazníci mohou rychle a pohodlně objednat z kompletní nabídky menu bez čekání u pokladny. Tento systém, který je oblíbený zejména mezi mladšími generacemi, zajišťuje hladký průběh objednávání i v nejrušnějších hodinách dne.
Otevření nové pobočky provázelo roadshow s Emou, vítězkou kulinářské výzvy ze soutěže Hell’s Kitchen, která vytvořila pro Bageterii Boulevard exkluzivní limitovanou edici Pekelnou bagetu s telecím masem a straciatellou. Tato roadshow umožnila zákazníkům nejen ochutnat tuto jedinečnou bagetu, ale také se osobně setkat s talentovanou šéfkuchařkou, která stála za jejím vznikem.
Nová pobočka v Praze 1 – Dlouhá ulice
Pobočka v Dlouhé ulici, která se otevírá 5.12 je již 65. restaurací Bageterie Boulevard. Tato prestižní lokalita na Praze 1 se nachází v těsné blízkosti významných pražských památek a stává se ideálním místem pro rychlé občerstvení i příjemné posezení v novém stylovém prostředí. Bageterie v této lokalitě vsadila na zcela nový odlehčený design.
„Otevření pobočky v Dlouhé jsme završili letošní expanzi do všech regionů České republiky. V dalším roce plánujeme svoji pozici zejména v travel segmentu s vysokou koncentrací zákazníků, a rozšířením malých jednotek BB expres do okresních měst, sídlišť a office parků,“ říká Markéta Krejčíková, ředitelka expanze a franšízingu, zástupce Bageterie Boulevard.
Chef Menu s Alexiií Falcone: Adventní Pařížské menu
Bageterie Boulevard dlouhodobě spolupracuje s renomovanými šéfkuchaři na tvorbě exkluzivních sezónních Chef Menu, která přinášejí jedinečné gastronomické zážitky a chuť jednotlivých evropských kuchyní. V tomto adventním čase představuje novinku – Pařížské menu vytvořené ve spolupráci s uznávanou šéfkuchařkou Alexiií Falcone.
Pařížské menu je inspirované francouzskou kuchyní a nabízí sofistikované kombinace chutí, které zaujmou i nejnáročnější gurmány. Mezi hlavní lákadla patří Kuře s Brie, hruškou a dijonským dresinkem, polévka s francouzským kari Vadouvan a klasika v podobě francouzské šunky s cibulovým gratinem a bešamelem zapečená se sýrem Gruyère – která navozuje chuť ikonické francouzské cibulačky.
Zdroj: Bageterie Boulevard
Praha, 21. prosince 2024