Hypermarket Albert otevírá ve Varyádě po 1,5měsíční přestavbě

Nákupní centrum Varyáda pokračuje ve své rozsáhlé modernizaci, kterou odstartovala začátkem letošního roku. Aktuálně znovuotevírá hypermarket Albert, který byl od srpna uzavřen a nyní se ve zbrusu nové podobě chystá opět přivítat zákazníky. Ty od 25. září čeká vylepšené prostředí pro nakupování, efektivnější uspořádání, a ještě širší sortiment, který podporuje zdravý životní styl zákazníků.

„Cílem naší modernizace je nabídnout zákazníkům co nejpříjemnější zážitek z nakupování. Nový hypermarket Albert přinese nejen pestřejší nabídku produktů, ale i řadu technologických inovací, které zvýší komfort nakupování a zároveň přispějí k snižování uhlíkové stopy,“ říká Martin Malý, ředitel marketingu a komunikace investora EPG Group.

„Náš tým zaměstnanců se již těší na zákazníky a jsme rádi, že můžeme otevřít modernizovanou prodejnu v novém, svěžím vzhledu. Pro zákazníky jsme připravili 15% slevu na výrobky Nature’s Promise a BIO s aplikací Můj Albert. V prodejně také najdou široký sortiment zdravých potravin, například pod značkou Fresh Bistro. Připravili jsme lákavé akční nabídky a zboží za spolehlivě nízké ceny. Věříme, že zákazníci ocení i možnost využívat věrnostní aplikaci Můj Albert s dodatečnými slevami, inspirativními zdravými recepty, nákupním seznamem a sběrem kreditů,“ popisuje změny Jiří Mareček, ředitel pro komunikaci a udržitelnost ve společnosti Albert.

Chybět nebude nová sekce bio potravin a produktů pro celiaky či vegany

Znovuotevřený Albert nabídne zákazníkům možnost, jak si zdravě, udržitelně a lokálně nakoupit. Prostory s nákupní plochou 3 800 m² zprostředkují výrazně rozšířený sortiment, a to včetně vlastních značek. V nové sekci „Zdravě s Albertem“ bude k dispozici široká nabídka bio potravin a produktů pro různá zdravotní omezení či stravovací návyky, ať už jde o produkty bio, veganské či vegetariánské, bez lepku, cukru či laktózy. Mezi nabízenými značkami nechybí ani oblíbené produkty Fresh Bistro, Nature’s Promise, Perla a Delicata.

Nově instalované technologie jsou ohleduplnější k životnímu prostředí

Prodejna nově disponuje také moderním chladícím a mrazícím nábytkem osazeným teplotními čidly, která hlídají optimální teplotu a tím i kvalitu, ale zároveň šetří energií. Spolu s efektivním LED osvětlením omezují spotřebu elektřiny a tím snižují uhlíkovou stopu. Elektronické cenovky zase šetří práci zaměstnancům a také papír. Díky všem inovacím a novému vybavení ušetří obchod více než třetinu energií.

Nakupujte rovnou do tašky a ušetřete si čas u pokladen

V novém hypermarketu nechybí ani oblíbené samoobslužné pokladny, které přispívají k rychlejšímu odbavení nákupu bez nutnosti čekání ve frontě. Další inovací je služba Albert Scan, která zákazníkům umožňuje skenovat produkty přímo během nákupu a vkládat je rovnou do nákupní tašky.

„Jsme přesvědčeni, že modernizovaná prodejna Albert lidi nadchne a zprostředkuje jim ještě pohodlnější nakupování. Až do 22. října je pro všechny zákazníky připravena 10% sleva na celý nákup s aplikací Můj Albert a současně Varyáda chystá při příležitosti znovuotevření ochutnávkový den, kdy budeme od 9 do 16 hodin návštěvníkům nabízet občerstvení doplněné lehkým šumivým vínem v kombinaci s příjemnou hudbou,“ uzavírá ředitel Malý.

 

Zdroj: Crest Communications, a.s.

Praha, 26. září 2024