Tým leasingu P3 Logistic Parks posílil Marek Jaskula

Developer, vlastník a správce průmyslových nemovitostí P3 Logistic Parks získal do svého oddělení pronájmů novou posilu. Na pozici Leasing Manager nastoupil Marek Jaskula, který se velmi dobře orientuje v oblasti real estate díky své předchozí zkušenosti realitního konzultanta.

„Měl jsem možnost sledovat Markovu práci již v jeho předchozím působišti a věřím, že svůj přehled o průmyslových nemovitostech stejně jako znalost podnikatelského prostředí dobře zúročí ve spolupráci s našimi nájemci,“ řekl Jan Andrus, Head of Leasing v české P3.

Marek Jaskula k významnému evropskému developerovi přechází po téměř třech letech v Cushman & Wakefield, kde se jako realitní konzultant věnoval sektoru průmyslu. Analýzy trhu, vyjednávání podmínek, stejně jako porozumění specifickým potřebám klientů využije i na současné pozici manažera v oddělení pronájmů P3.

„Pracovat pro významného developera, jako je P3, a mít na starosti pronájem A-class parků v nejlepších lokalitách České republiky, mě velmi lákalo. Portfolio P3 je atraktivní, a to, že se jedná o dlouhodobého vlastníka, který své parky spravuje, vnáší do vztahu s nájemci víc než jen pronájem plochy. Těším se na budování dlouhodobých vztahů se stávajícími klienty, hledání nových obchodních příležitostí a rozvoj našeho portfolia,“ říká Marek Jaskula, nový Leasing Manager P3.

Marek Jaskula vystudoval Ekonomickou fakultu Technické univerzity Ostrava. Zkušenosti z industriálního a investičního prostředí v ČR sbíral také v agentuře CzechInvest.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 6. září 2024