Novým generálním ředitelem Zepter pro Česko a Slovensko je Jakub Šmatlák

Jakub Šmatlák se 11. července stal novým generálním ředitelem společnosti Zepter International pro Českou republiku a Slovensko. Jakub Šmatlák přináší do své nové role bohaté zkušenosti a vizi s cílem upevnit pozici Zepteru na obou trzích.

„Zaměřím se na posílení vztahů s našimi stávajícími i novými zákazníky a další možnosti přinášet jim prvotřídní moderní produkty, které zlepšují kvalitu života a podporují zdravý životní styl. Myslím, že oba trhy mají v tomto ohledu velký potenciál“ uvedl Jakub Šmatlák a dodal: „mojí prioritou bude i posílení obchodního týmu a otevření nových prodejních kanálů. Těším se na všechny úspěchy, kterých společně dosáhneme. Zepter nabízí ve svém portfoliu produktů špičkovou kvalitu, produkty mají vysokou přidanou hodnotu a udržitelnost. Dokáží výborně sloužit zákazníkům desítky let, což je v dnešní době velmi výjimečné. Zároveň dává společnost Zepter příležitost a práci lidem, kteří mají zájem pracovat, šířit misi Zdraví a Krásy, a přitom vydělávat zajímavé peníze.“

Jakub Šmatlák má za sebou mimo jiné úspěšnou 13letou kariéru ve společnosti Zepter Group, kde působil na různých top-manažerských mezinárodních i národních pozicích. V souvislosti se svojí prací žil střídavě v Česku, ve Švýcarsku a Rusku. Nyní žije s rodinou v Praze. Před nástupem do nové pozice generálního ředitele Zepter International vedl obchodní tým ve společnosti Agel.

 

Zdroj: Zepter

Praha, 13. srpna 2024