BILLA své zaměstnance ocenila odměnou 4,5 milionu korun v interní soutěži BILLA Cup

Interní soutěž BILLA Cup zná své vítěze za rok 2023. Svým kolegyním a kolegům, kteří se starají o chod prodejen po celé České republice, rozdělila BILLA mimořádné odměny ve výši 4,5 milionu korun za umístění na 1. až 4. místě, a navíc na vlastní kůži zažijí atmosféru letních olympijských her přímo Paříži, kam je BILLA za jejich mimořádnou obětavost a skvělý servis zákazníkům pošle.

Soutěž BILLA Cup se koná již 16. rokem a účastní se jí všechny prodejny BILLA po celé České republice. BILLA Cup je soutěž, prostřednictvím níž máme možnost odměnit naše kolegyně a kolegy za jejich obětavou práci a nasazení. Do každodenní péče o naše zákazníky dávají obrovské množství energie a za to jim patří velký dík. Vážíme si všech, co dělají svoji práci zodpovědně a s láskou k lidem,” říká Dana Bratánková, vedoucí korporátní komunikace & Public Affairs BILLA ČR a dodává: „BILLA Cup trvá prakticky po celý rok. Jednotlivé týmy a prodejny jsou hodnoceny v řadě kritérií. Mohou navíc získat body za realizované udržitelné projekty a projekty společenské odpovědnosti, na nichž se lidé z dané prodejny podílí.“

Prodejny jsou rozděleny do 7 obratových skupin, aby bylo možné jejich přímé srovnání a hodnocení bylo férové. Celkem 28 nejlepších prodejních týmů v sedmi skupinách a tři nejlepší týmy ve speciálních kritériích obdrželo finanční odměnu v celkové výši 4 500 000 korun. Vedoucí nejúspěšnějších prodejen se pak navíc v srpnu vydají na společný výlet do Paříže. „Jsme generálním partnerem Českého olympijského výboru, proto jsme chtěli našim kolegyním a kolegům dopřát možnost zažít olympijskou atmosféru v tomto překrásném městě včetně návštěvy Českého domu v parku La Villette a nejdůležitějších památek v Paříži. Vezmeme s sebou celkem 50 kolegyň a kolegů, kteří vyhráli BILLA Cup 2023 a byli nejúspěšnějšími v mezi hodnocení soutěže v roce 2024,“ dodává Dana Bratánková.

 

Zdroj: BILLA ČR

Praha, 15. června 2024