Zábavný mix chutí edice Tic Tac Mixers

Značka Tic Tac opět připravila pro milovníky hravých dražé limitovanou edici pořádně namixovaných chutí Tic Tac Mixers, se kterou si užijete spoustu zábavy.

Nově v ní najdete exotickou příchuť Coconut > Ananas, která vás v horkých dnech zaručeně osvěží svou neotřelou kombinací chutí a přenese vás přímo do atmosféry dalekého Karibiku. Pokud jste si v loňském roce oblíbili příchuť Cherry > Cola, můžete se na ni začít těšit i letos. Dražé originální limitované edice budou k dostání v malém (18 g) i větším (49 g) balení, která můžete mít v kapse během všech letních dobrodružství.

Speciální edice Tic Tac Mixers překvapí originálním mixem příchutí nejednoho milovníka Tic Tac bonbonů. Pro nadšence exotických chutí jsou nově přichystána dražé Coconut > Ananas, která vás svou kombinací přenesou přímo do atmosféry dalekého Karibiku a jeho prosluněných pláží. Pro příznivce osvědčených chutí je zde připravena již v loňském roce populární lahodná příchuť cherry, která se v průběhu mlsání změní v colu.

Říkáte si, jak je tato transformace chutí možná? Tic Tac při výrobě dražé využívá speciální výrobní postup vrstvení, který umožňuje každý Tic Tac potáhnout více než stovkou tenkých vrstev. Díky této technologii si můžete dopřát jedinečný chuťový zážitek hned dvou příchutí v jednom dražé.

Letní limitovaná edice hravých bonbonů Tic Tac Mixers bude v obchodech k dostání od dubna 2017 do vyprodání zásob ve dvou samostatně prodávaných příchutích Cherry > Cola a Coconut > Ananas.