Vychutnejte si SKITTLES Darkside a objevte odvrácenou stranu duhy

Značka bonbónů s ovocnou příchutí SKITTLES připravila překvapení pro fanoušky strašidelného svátku připadajícího na 31. října, jehož symbolem je vyřezaná dýně. Všechny milovníky Halloweenu jistě potěší nová limitovaná edice SKITTLES Darkside v temných barvách i příchutích.

Ať už Halloween slavíte, nebo ne, nenechte si ujít odvrácenou stranu duhy. Čekají na vás speciální variace na granátové jablko, pomeranč, lesní ovoce, limetku a jahodu, právě to jsou chutě letošního Halloweenu ve stylu SKITTLES Darkside.
SKITTLES Darkside_produktLimitovaná edice SKITTLES Darkside bude i díky upravenému sloganu „Vystraš duhu, ochutnej duhu“ perfektním doplňkem v průběhu Halloweenské noci. Užívat si ji ale můžete po celý podzim a zimu. Sváteční novinka je sice tak trochu temná, ale pořád zábavná a plná lahodných bonbónů SKITTLES se speciálními ovocnými příchutěmi.

Pět skvělých chutí se obléklo do halloweenských převleků, a tak si nyní můžete v balení SKITTLES Darkside vychutnat výjimečnou a originální kombinaci hříšných granátových jablek, krvavého pomeranče, ovoce z temného lesa, půlnoční limetky a nebezpečně rozkošné jahody.

Limitovaná edice SKITTLES Darkside je k dostání ve 38 gramovém balení v běžné obchodní síti za doporučenou cenu 9,90 Kč. V místech prodeje na ni budou poutat speciální materiály.

Příloha bez názvu_ 00053