Sladké učení s HARIBO Bärenschule

Začátek nového školního roku je pro všechny školou povinné velkou událostí. Pro některé je to premiéra, jiní se těší na své kamarády, ale především je to doba, kdy letní prázdniny skončily a čas každodenních povinností opět začíná.

Barenschule__N (3)2Je spousta způsobů jak školákům toto období zpříjemnit. Nejen pro ty nejmenší jsou tu sladká želatinová písmenka a čísla HARIBO Bärenschule.

„Bonbóny HARIBO Bärenschule jsou nejen skvělou pochoutkou, ale pro děti
i zábavnou možností, jak si procvičit nebo rozšířit své vědomosti,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Abeceda i číslice v podobě želatiny s ovocnou příchutí nabízejí nekonečné možnosti sladké zábavy,“ dodává Rostislav Němec.

I při učení se dá dobře bavit. Jak si procvičit lehké počty nebo abecedu hravou a sladkou formou? Je to zcela jednoduché. Sáček HARIBO Bärenschule je plný želatinových písmenek i číslic, které osvěží paměť i chuťové pohárky. Těšit se můžete na ovocné příchutě citrusů a lesních i exotických plodů.

Jahodové áčko, malinová dvojka, pomerančové káčko, citronová šestka či ananasové téčko, ti všichni čekají, až je ochutnáte.

 

Barenschule__N (2)

200g balení HARIBO Bärenschule lze zakoupit za MOC 33,90,- Kč v obchodní síti prodejen Tesco.