Letní novinky společnosti Segafredo Zanetti CR

V letní sezóně roste všeobecně obliba ledových nápojů v horkých a parných dnech, kdy se lidé potřebují zchladit a zároveň si dodat energii. Jsou ovšem i letní dny, kdy prší, teplota léto ani zdaleka nepřipomíná a o ledovou kávu není zájem. Na obě tyto podoby letního dne reaguje společnost Segafredo Zanetti CR nabídkou dvou různých kávových nápojů, které jsou určeny exkluzivně pro franšízové kavárny a další zákazníky z řad gastro provozoven v České republice.

Segafredo Flat White Coffee smallPrvní letošní novinkou pro letní sezónu, kterou společnost Segafredo Zanetti CR představuje, je Crema caffé. Tento osvěžující ledový kávový nápoj se dá svou konzistencí přirovnat k husté kávové ledové tříšti, která se konzumuje lžičkou.

Crema caffé neobsahuje žádná barviva, konzervanty, je bez ztužených tuků a bez lepku. Představuje ideální osvěžení v horkých letních dnech. „Věříme, že naše novinka bude úspěšná i v České republice, přestože u nás netrvají vysoké teploty během léta tak dlouho jako v Itálii. Crema caffé nabízí příjemné osvěžení a káva navíc povzbudí a pozitivně ovlivní intelektuální i fyzickou výkonnost,“ říká Petra Knapová, marketingová manažerka společnosti Segafredo Zanetti CR.    

Společnost Segafredo Zanetti uvede na trh i druhou variantu kávového nápoje, která nese název Flat White Coffee a je vhodnější pro chladnější dny. Tento kávový nápoj k nám přišel až z Austrálie a připomíná cappuccino, na českém trhu již zdomácnělou variantu italského kávového nápoje na bázi espressa, je však silnější a ocení ho všichni milovníci kávy výraznější chuti spojené s lahodnou chutí mléčné mikropěny.

Obě novinky budou exkluzivně k dostání ve franšízových kavárnách společnosti Segafredo Zanetti CR. Prostředí těchto kaváren má jednotný charakter navozující atmosféru moderního italského caffé baru, a to nejen designovým řešením interiéru, ale i nabídkou typických italských produktů.