Krajanka Moje chvilka

Jedinou čokoládovou zakysanou smetanu na českém trhu uvádí český výrobce a distributor zakysaných smetan značky Krajanka Moje chvilka ve dvou příchutích. A to ve vytříbených příchutích Krajanka Moje chvilka višeň a Krajanka Moje chvilka karamel.

Tento smetanový dezert z čokoládové smetany je určen náročným zákazníkům, skutečným gurmánům. Patří do rodiny výrobků značky Krajanka, jednoduše poctivá. Výrobce klade apel na výběr surovin a poctivé zpracování výrobku. Plnou smetanovou chutí vrací zákazníky k tradičním výrobkům, vyráběných jednoduchými metodami našich maminek a babiček. Tento trend, tedy návrat k tradičnímu,  se na trhu dá v současnosti i v rámci spotřebního chování sledovat.

„Stačí si vzpomenout na maminku nebo babičku, jak vždy vykouzlila skvělé dobroty plné poctivé chuti. A stejně jako ony věděly, že v jednoduchosti je síla, víme to i my, snažíme se postupovat stejně,“ říká Martin Kincl, marketingový manažer značky Krajanka. „Aby naše výrobky z mléka  a smetany chutnaly stejně poctivě a dokonale, máme jednoduchý recept, děláme je jednoduše poctivě,“ dodává Martin Kincl.

 

Krajanka-visen-karamel

 

Značka Krajanka je na trhu již od roku 1992. Krajanka Moje chvilka – poctivý výrobek z české smetany je vyráběn ve dvou příchutích višeň a karamel. Tučnost výrobku je 10% a jeho gramáž 130g. Cena výrobku je 12,90Kč.