Značka Bohemia přichází s brambózní strategií

Výrobky tradiční značky Bohemia patří u českých konzumentů slaných pochoutek mezi ty nejoblíbenější. Bohemia své příznivce nyní potěší hned dvěma novinkami. Od února zahajuje zábavnou kampaň, kterou povedou dvě rozpustilé bramborové postavičky Zemák s Křupákem.

Kromě hravé legrační kampaně pak představí také nový produkt – Bohemia Vrrruby, které slibují křupání z pořádně silného plátku brambor hned ve dvou příchutích.

Bohemia_Zemák_Křupák_PraotecBramborBohemia představují novou kampaň, kterou od února povedou bramborci Zemák s Křupákem. Že je ještě neznáte? Jsou to jediné správně naladěné brambůrky v Česku i na Slovensku, které vám osvětlí vše, co se děje v rodné hroudě, a které vám předpoví dobře naladěný rok plný těch nejlepších výkřupů!

Legrační postavičky Zemák s Křupákem mají stejně tak jako křupavé brambůrky Bohemia ten nejlepší původ. Podle výtvarných návrhů VCCP oživly ve studiu Animation People, kde vznikla už pěkná řádka českých kreslených hrdinů. Na úspěchu jim kromě jejich brambózního vzhledu a vtipných glos přidává také křupavý hlas. Zkušeného velkého brambora Zemáka mluví hlubokým, rozvážným hlasem Oto Jirák a mladého potřeštěného Křupáka dabuje Saša Rašilov. Na Slovensku pak uslyšíme Andreje Hryce coby Zemáka a v roli Chrumáka pak Petera Sklára. Obě dvojice jim tak dodávají tu správnou špetku koření, která z nich dělá pořádné bramborce. Zemák suchým humorem zaglosuje kdejakou situaci a rozpustilý Křupák zase pobaví svou nešikovností a okouzlí svými stylovými černými brýlemi.

Stávající portfolio slaných výrobků Bohemia pak vyplní žhavá novinka – Bohemia Vrrruby. Pro jejich výrobu jsou vybírány jen ty největší a nejkvalitnější brambory, které se krájí na silné plátky s velkými vruby. Porci pořádného křupání si milovníci slaných pochutin Bohemia mohou navíc vychutnat hned ve dvou oblíbených příchutích, soli a česneku.

 

Zdroj: Intersnack Group

Praha, 18. února 2016